Halála előtt bizarr felirat jelent meg.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Halála előtt bizarr felirat jelent meg.

Thommas J. egy 40-es éveiben járó ember volt. Angliában élte minden napjait. Egyedül lakott egy albérletbe London szívébe.  Édesanyja és édesapja már korán meghaltak. Hozzátartozója nem volt, csak macskája, akivel szívesen osztotta meg minden napi gondjait.

2018-ban azonban valami ismeretlen oknál fogva minden napi élete teljesen megváltozott. Egy sikátorban találták meg holtan. A halál oka öngyilkosság volt. Thommas egy magas épület tetejéről vetette magát a mélybe. Munkatársait és akiket ismert teljesen ledöbbentette Thommas végzetes döntése. Úgy gondolták nincs problémája az életben, hisz mindenki jó kedvűnek és humorosnak írta le. Talán ez már soha nem derül ki, miért is döntött úgy, hogy véget vet saját életének.

Ám valami nem stimmelt a halálával kapcsolatba. Volt egy eléggé bizarrnak mondható jel. Két fiatal fedezte fel a holttestét, akik azt állították, hogy a test mellett vérrel egy nyíl volt felrajzolva és egy szöveg amin az állt: ,,angel”. Egyre több és több ember jelent meg a test körül míg a mentők kiértek és mind-mind ugyan azt a szöveget látták.

bizarr

Beszámolók szerint a kiérkező szervek eltakarták a testet, de többen látták, hogy előbb a szöveget és a nyilat takarították fel és csak azután a holtestet. 

Mivel a hír egyre jobban terjedt az emberek közt, a hatóság azt a közleményt hozta ki, hogy Thommas még nem halt meg egyszerre a zuhanástól és utolsó erejével ezt írta fel saját vérével.

Mondani sem kell, hogy ezt sokan nem hiszik. Úgy gondolják , hogy valami más, valami megmagyarázatlan áll a háttérbe.

Miért előbb a feliratot távolították el? Miért próbálták meg eltitkolni, majd miután kiderült, hogy nem lehet, ilyen indokot mondani?!
Talán Thommas J. látott valamit halála előtt? Vagy ez valami féle jel?
Netalántán csak furcsa véletlenek sorozata?

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i