Sok év után a pénztárca rejtélyes úton visszatalált .

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Sok év után a pénztárca rejtélyes úton visszatalált .

Nem kell messze mennünk kis hazánkból a különösebbnél különösebb és rejtélyesnél rejtélyesebb történetekért. A következő eset egy osztrák Úri emberre esett meg. A történet hiteles, ám két fajta nevét olvastuk, így nevezzük Hans-nak. Hans imádta hobbiját , ami a horgászás volt. Volt, hogy horgász versenyekbe is benevezett és bizony trófeákból sem volt hiány odahaza. Ő egy olyan embernek tartja magát, aki ragaszkodik a jól megszokott és bevált dolgokhoz. így volt ez kedvenc horgász helyével is. Szinte kivétel nélkül csak arra a helyre ját ki, így ismerte a hely minden zegzugát. Egy balszerencsés nap azonban olyan dolog történt, amire azelőtt még nem volt példa. Hans egy nagyobb hal kifárasztása közbe a pénz tárcáját a vízbe ejtette. Több óra kutakodás után sem lelt rá, így kénytelen volt feladni a keresést.

magyarázat nélküli

A napokból hetek, a hetekből hónapok lettek.
A sztori azonban innentől kezd nagyon rejtélyes és fordulatos lenni. Történt ugyan is , hogy egy hasonló horgászat közbe a vízbe hajított damil egy a vízpart közelében lévő ágas-bogas faágba akadt. Hans-nak sikerült a faágat a partra húzni és amit ekkor látott nem felejti el soha.
A faágak közt iszappal félig betemetve megtalálta az elveszett bukszát. Tehát lényegében mondhatjuk, hogy ki fogta azt.
Na és most kapaszkodjon mindenki. Az elvesztés és a megtalálás közt eltelt idő 20, azaz húsz év telt el.  A pénz ami benne volt már teljesen lebomlott, azonban néhány irata egész tűrhető állapotban volt.  Természetesen ezeket már nem tudta használni, de azóta is mindenkinek nagy izgalommal meséli a történetet.

Kapcsolódó cikkek

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.Hasonló képp van ez az orvos tudományban is. Íme