Paranormális dolgok játszhattak közre a Japánban történt gyilkosságon.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Paranormális dolgok játszhattak közre a Japánban történt gyilkosságon.

1990-ben történt egy eset Japánban, ami felett nem tudtunk csak úgy elmenni. Az esetet egy nyilvános rendőrségi akta mutatja meg nekünk. Az ügy lezárt és nem maradt fent semmi kérdés. Ám nem mindennapi a történet, amiben van egy nagy furcsaság.
1989-ben egy férfi jelentett be egy gyilkosságot. Egy beismerő vallomás volt.Név szerint Kazashi elismerte annak a 18 éves nőnek a gyilkosságát, akit már több hete keresett a rendőrség. A zavarodott férfi azt állította, hogy miután megölte, a nő folyamatosan zaklatja őt lakásába. A nőt látja éjjelente szellemként és nem hagyja aludni.Abban bízott, hogy ha beismeri a gyilkosságot a nő békén hagyja. Először nem hittek a férfinek, ám megmutatta, hol rejtette el  a holtestet. A közeli erdőbe vezette a hatósági szerveket és megmutatta nekik azt a kutat , ahova a holtestet dobta.

paranormal

A rég nem használt kutat átkutatva azonban semmit nem találtak. Még csak leg apróbb DNS-t sem, ami arra utalt volna, hogy ott valaha holtest is lett volna. A férfit egy enyhe büntetéssel útjára bocsájtották és az ügy ezennel le lett zárva.Ami azonban az érdekesség, hogy pár napjára rá a férfit holtan találták. Felakasztotta magát abban az erdőben, ahol azt állította, hogy a holtestet rejtette el .  Személyes iratai is nála voltak és egy kézzel írt cetli. Halála előtt ráírta, hogy ,, Nem értem mi van, hogy van, de nem bírom”.Érdekes eset. Mi lehet erre a magyarázat? A lány szelleme tényleg kísérthetett? Hova lett a holtest? Vagy soha nem is volt ott?
Ha az információk helyesek a lányt azóta sem találta senki.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i