Csak saját halálát nem tudta megjósolni…..

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Csak saját halálát nem tudta megjósolni…..

A régi időkből is találhatunk feljegyzéseket emberekről, akikről úgy hitték, hogy képesek az időjárás megváltoztatására. A megdöbbentő talán, hogy a mai napig emberek nagy csoportja hiszi, hogy léteznek emberek a mai világban is, aki valami módon befolyásolni tudják az éghajlatot. Legyen az a fekete mágia segítségével, vagy épp csak egy megmagyarázatlan dolognak köszönhetően.A 2000-es évek elején Saul egy Spanyol kis faluban élő idős bácsi egy ilyen ember volt. Legalább is ő maga állítása szerint. Való igaz, hogy nagyon sok jóslata bejött , amit előre megmondott az időjárással kapcsolatban. Megmondta előre például a napi mm csapadék mennyiséget és óráról órára megmondta mikor hogyan fog esni, az eső, fújni a szél, vagy sütni a nap.Ami elég bizarr, hogy azt állította, hogy a villámokat is képes irányítani. Természetesen ezt sokan nem hitték. Volt egy jóslata, miszerint a falu szélén álló öreg fenyőfát villám csapja szép a napokban.

Nos ez is bejött az öreg időjósunknak. Csak úgy, ahogy a 30 km-re  lévő egy kisebb fenyvest is villám pusztítja el.  A jóslat után néhány héttál villám csapott a fenyvesbe, minek következtében az egész erdő leégett….

Nem csoda, hogy egyre többen kezdtek hinni emberünknek.
Ám ekkor jött az úgynevezett ,,fekete leves”. Az idős bácsit elérte a halál. Aki tippelni szeretne, hogy halt meg, az most ne olvassa tovább. Egy pár percig gondolkodjon és rá fog jönni……..Igen. Az idős bácsi házába villám csapott és porig égett. Benne Saul-al aki valószínűleg épp aludt mikor az eset történt.

Szemtanúk szerint egy nagyon kicsi felhő volt csak látható a falu felett és villámot is csak egyet láttak.
Mi lehet a magyarázat? Furcsa véletlen? Vagy a karma visszaköszönt? Vagy esetleg egy szépen megírt végzet?

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének