Fekete mágiát használhatott az idős asszony…

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Fekete mágiát használhatott az idős asszony…

A történet 1991-ben esett meg Costa Rica-ban. Mivel itt akkor is és napjainkban is elég nehéz házszámot sőt, települést is behatárolni így csak az az információ van, hogy Limon tartományban történt.

Egy csendes környékre költözött Russel. Egy kisebb családi házat vásárolt. Sajnos rokonai nem voltak így teljesen új életet kezdett itt. Mivel Russel súlyos pánikrohamokkal diagnosztizálták , így ez volt egy jó terápia számára. Már rögtön az első hetekben egy nagyon jó barátot szerzett magának a helyi kis vendéglőnek köszönhetően, ahova Russel is gyakran lejárt esténként. Barátjától megtudta, hogy a szembe szomszédja egy olyan öreg néni akitől mindenki fél.
Russel látta már az ott lakó hölgyet, de a köszönését sem viszonozta emberünknek.  Egyik este elmondta neki, hogy a nénit egyszer egy gyilkossággal is megvádolták, de bizonyítékok hiányában nem jutott semmire az ügy.
Egy nap azonban furcsa dolog történt. Russel arra lett figyelmes, hogy az öreg néni az ő teraszát söpri. Azonnal kirontott a házból és kérdőre vonta a dolgot . A kedvesnek tűnő néni állítása szerint csak segíteni szeretne, amit aztán emberünk hagyott is.

Dolgát végezve a hölgy a szeméttel a házába sétált. Russel ezt el is mesélte egyik este barátjának J. Wand-nak . Jókat nevettek rajta pár pohár mellett.

Egy este azonban szörnyű tragédia történt. Russelre alvás közben a feje felett lévő polc leesett. Russel azonnal belehalt feji sérüléseibe.
Wand a szerveknek elmondta, hogy 100%, hogy az öreg néni műve. Addig járt ide-oda és állította a bizonyát míg a rendőrök átkutatták a néni lakását. Nem találtak semmi gyilkosságra utaló jelet, csak egy rongybabát, ami mellett egy hajkupac volt és két gyertya. Mivel elég bizarrnak bizonyult a nyomozók bevizsgálták a hajat, amiről kiderült, hogy Russelé volt.Találtak még 2 ilyen babát is pincéjében , amik mellett 2 eltűnt személy DNS-ére bukkantak. Mivel ezek semmit nem bizonyítottak a nénik békén is hagyták.
Információk szerint Wand több fajta és féle kampányt is indított az ügyben, amiben leírja Russel esetét is. Európára azonban elég nehéz volt akkoriban még eljuttatni sőt azóta is…. Ami az érdekes, hogy arra fele sem kavart nagy port a történet.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének