Mik lehettek valójában a földben talált gyermek koponyák Mexikóban?

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Mik lehettek valójában a földben talált gyermek koponyák Mexikóban?

Napjainkban egyre több ásatást és feltárást végeznek. Ez köszönhető például az építkezések számának megnövekedése vagy az úthálózatok kiépítése miatt. Aki vett már részt ásatáson vagy csak egyéb okból mozgatott már kézzel földet, nagyon jól tudja, hogy milyen kemény munka is ez. Igaz a gépek korszakát éljük, de még mindig nagy szükség van az emberi kezek munkájára is , apróbb folyamatok elvégzésre, mint például ha lelet kerül elő a föld mélyéről.
Jogosnak mondható ezért, az emberek úgymond fellázadása a 2001-ben történt eset kapcsán, ahol egyik napról a másikra egy elég nagy ásatás fejeződött be.

Épp egy úthálózat kiépítéséhez szükséges elő ásatást folyamata tartott Monterry mellett. A munkálatok szépen haladtak. Ám egyik napról a másikra a munka befejeződött egy érthetetlen ok miatt.
Mivel a munkásoknak , addig nem látott emberek ( álltaluk nevezett főnökök) azt mondták, itt ha volt is nem lesz többet semmi munka. Ezt okénak lehet mondani, azonban a munkások bérét nem adták ki. Természetesen ez nagy zavargáshoz vezetett. A munkálatokon több kis vállalat dolgozott és a kisebb vállalatok főnökei próbálták lecsillapítani a hangulatot, a bérek egy részének kifizetésével.

Így mondhatni lecsillapodtak a kedélyek.
Egy munkás beszámolója szerint rá 2 napjára járt arra ismét egyéb okból kifolyólag, ám úgy nézett ki mintha nem csináltak volna soha semmit ott. Az addig kiásott föld és gödrök teljesen vízszintbe lettek helyezve. Ez is okot adhatott arra, hogy ahogy ők, mi is eltöprengjünk, miért kellett olyan hirtelen véget vetni a folyamatoknak és ami még furcsább , miért kellett olyan hirtelen semmissé tenni a dolgokat.

Sokan egyszerű pénzmosásra gyanakodtak először. Később azonban teljesen más elméletek kezdtek születni. Kiderült, ugyan is, hogy egy kisebb csapat az ásatás közben egy furcsa dobozba  emberi kis koponyákat talált. Források szerint 4 db gyermek koponya volt benne. A még furcsább az egészben, hogy a nagyobb fejesek teljesen letagadták , hogy ez megtörtént volna.
Ezt követő években, több állítólagos ottani munkás összefogott és egy mozgalmat kezdtek indítani, hogy valamit valakik eltitkolnak. Ez az egyébként egyre növekvő létszámú csoport, egyik napról a másikra meg lett szüntetve és azóta semmit nem hallani róluk.
Vajon mi oka lehetett a hirtelen munka megszüntetésnek?  Tényleg találhattak valamit, amit nem akartak, hogy bárki is megtudjon?

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének