Földön kívüliek rabolják el a férfit, aki bizonyítékkal is szolgál.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Földön kívüliek rabolják el a férfit, aki bizonyítékkal is szolgál.

Úgy gondoljuk nem túlozunk akkor mikor azt mondjuk, hogy mindenki  hallott már a ,,földönkívüliek embert rabolnak” című kijelentésről. Ki így gondolja ki úgy. Nem vagyunk egyformák. A földön kívüli életforma kutatása, sőt önmagában a földön kívüli lét az emberiség talán legnagyobb rejtélye. Vannak azonban furcsa beszámolók, videók esetleg képek az internet világában, amik mellett egyszerűen nem lehet elmenni. Bizarrul és sokaknak talán tréfásan is hangzik, de találtunk egy bejelentést, ahol földön kívüliek embert rabolnak. Nagy-Britanniában él egy Mooner nevű fiatal ember, aki azt állította, hogy őt bizony idegenek rabolják el elég gyakran.
A férfi már többször is bizonygatta az igazát, de valahogy soha senki nem akart neki hinni. Nem adta fel és folyamatosan különböző módszerekhez nyúlt, hogy bebizonyítsa a dolgot. Míg egy nap , furcsán hangzik, de egy olyan bizonyítékkal rukkolt elő, ami valóban hagy kérdéseket maga mögött.
Azt mondja az idegenek elrabolják, különféle kísérleteket végeznek rajta , majd kitörlik az emlékeit és csak emlék foszlányokat hagynak meg. A google műhold térkép mutatja meg nekünk, hogy lehet mégis van benne valami amit a férfi állít?

A képet nyilvánosságra is hozta. Az második képen azt mondja, 3 űrhajó látható a háza felett, az elsőn pedig a szemfülesek azt is láthatják , ahogyan ő épp egy (ahogy ő nevezi): szürkével küzd.
Úgy gondolja ennél nagyobb bizonyíték nem is kell és aki hinni akar elfogja.
Nos tény ami tény tényleg elég furcsa és egyben félelmetesek a képek. Arra, hogy pontosan mi látható rajta, ez idáig nem érkezett pontos magyarázat.

Kapcsolódó cikkek

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.Hasonló képp van ez az orvos tudományban is. Íme