Ismeretlen égi objektum vonzza az UFO kutatókat Írországba.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Ismeretlen égi objektum vonzza az UFO kutatókat Írországba.

A British Airways pilótája számolt be egy azonosítatlan fény csóváról Írországba. Repülés közben azonnal érdeklődni kezdett, hogy van e valami katonai gyakorlat a közelben, mert azt tudta, hogy  az nem repülő. Azt gondolta, hogy valaki esetleg egy rakétát próbált kilőni a gépre. Ám a fény hirtelen körülbelül a hangsebesség kétszeresére gyorsult fel és körbe, majd háromszög alakba kezdett mozogni. Ekkor ő is tudta, hogy nem egy rakéta. Tájékoztatták a pilótát, hogy semmi katonai kísérlet nincs közelbe. A furcsa fény aztán hirtelen eltűnt. A shannoni  légi forgalom irányítójának beszámolója szerint, a pilóta hangjából ítélve egyenesen rettegett.
Nem sokkal később kiderült, hogy a furcsa fénynek volt még egy szemtanúja is. A közelben tartózkodott a Virgin egy pilótája is, aki szintén 100%-osan így írta le az esetet, annyi különbséggel, hogy ő 2 szabálytalan alakú tárgyat is látott a fény közepén, amik ugyan olyan röppályát írtak le.

Ő először meteorra gondolt, ám mikor a furcsa objektumok elkezdtek nagyon gyorsan mozogni kör, majd háromszög alakban, már tudta, hogy nem meteorról van szó. Azután jött a katonai kísérlet elmélete. Természetesen később ő is meg tudta, hogy nincs katonai kísérlet vagy gyakorlat a közelben sehol.
A kutatók és a hatóságok nyomozásba kezdtek, hogy esetleg nem lehetséges-e egy titkos katonai gyakorlat, amiről senki sem tud. Az eredmény ugyan az volt. Állítólag a nyomozások a mai napig tartanak és mondani sem kell, hogy rengeteg ufo kutatót vonzott a helyszínre.  Voltak olyanok is, akik sátorral vonultak a helyszínre, ahol több napot is eltöltöttek pásztázva a tájat.
Állítólag itt, már láttak ugyan ilyen jelenségek valamikor nagyon régen, ám erről semmi információt nem találtunk.

Kapcsolódó cikkek

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.Hasonló képp van ez az orvos tudományban is. Íme