Különös Morze jel szerű észlelés a Marsról.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Különös Morze jel szerű észlelés a Marsról.

Napjainkban is újabb és újabb megmagyarázatlan rejtélyek tűnnek fel földünkön kívülről. A kutatók a technológia fejlődésének köszönhetően rejtélyek tömkelegét vélik felfedezni.
Vannak olyan emberek , akik szentül hiszik, hogy a Nasa nagyon sok mindent eltitkol a földünkön kívüli életről, amiben mi most nem szeretnénk belemenni.  Azonban nem régen egy fotót hoztak nyilvánosságra a furcsa morze jelek a Marson címmel. A Mars Orbiter készítette a képet, amit 2005-ben állítottak a Marc köré és ami egyébként megannyi képet küldött már nekünk.

Ezek a különös kotta szerű pontok és vonalak úgy tűnnek mintha egy rejtett morze jel lenne. A kutatók és tudósok állítják, hogy ezek homokdűnék, amik még nem tisztázott okból keletkeztek, de köze lehet például a vissza fele fújó szélnek is hozzá, ami a Marson elég gyakori.
Vannak akik, ezt az elméletet is kizárják mondván ez lehetetlen, hogy ilyen szabályosan alakuljanak ki. 
Mások úgy gondolják ez egy rejtett üzenet. Tény ami tény, nagyon sokan próbálják lefordítani és megfejteni ezt a mai napig nem 100%-osan megoldott rejtélyt.

Kapcsolódó cikkek

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.Hasonló képp van ez az orvos tudományban is. Íme