Egy lelkész kapcsolatba lépett a földönkívüliekkel?

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Egy lelkész kapcsolatba lépett a földönkívüliekkel?

Mióta csak az emberiség létezik mindenkit foglalkoztat a kérdés, léteznek –e földön kívüliek.  Del Josh olasz lelkész azt állítja ő már többször találkozott idegen létformával.  Nos lelkész létére Josh olyan mintha szembe menne vallásával, hisz nehéz elhinni, hogy egy lelkész ilyet állítson.A férfi úgy gondolja teljesen mindegy ki mit hisz, ő látta amit látott, tapasztalta, amit tapasztalt.

Elmondása szerint kertjében sétálva többször látott már fényes gömböket, amik az ő kinyújtott kezét követték. Ha balra mutatott a gömbök balra mentek, ha jobbra- jobbra…..
Ezek a furcsa jelenségek volt, hogy lakásába is bejöttek majd a padlásra repültek, ahol hirtelen mindig eltűntek.  Josh azt mondja van , hogy álmába jelennek meg és üzennek neki.Valljuk be ez elég hihetetlenül sőt, hogy nyersen fogalmazzunk elég viccesnek hangzik.  Mondani sem kell, hogy  pár emberen kívül senki nem is hisz neki és úgy gondolják, hogy ez a kitaláció azért született meg, hogy lelkész révén egy kis hírnévre tegyen szert.

De hogy hiheti pár ember mégis, amit állít?
2005-ben Milánóba látogatott, ahol felkeresett egy családot. Azt állította ekkor és ekkor a házukat nagy csapás sújtja. A család szinte azonnal kipenderített e a lelkészt.
2 nappal később a családi ház kigyulladt és teljesen leégett. A család tragikus módon bent égett a tűzben.
Nem hivatalos forrásból, az esetet a család szomszédja dokumentálta, akinek a család egyik tagja mesélte.

A lelkész szerint a gömbök az égből jönnek és színük zöldre változik, ha valami tragédia fog bekövetkezni.  Állítása szerint a jelenségek nem látszódnak kamerán keresztül. Nagyon sokan kitagadták és nagyon sokan elpártoltak mellőle.

Ha jók az információk Josh-t felmentették papi hivatásából.
Tudjuk, igen emberünk története és észlelései kicsit  sőt, nagyon  furcsák és nem gondolnánk, hogy teljesen igazak, de egy dolog felett nem mehetünk el, amiért ezt a cikket kitettük elétek.

A volt lelkész ugyan is akkoriban azt közölte, hogy 2022-ben az emberiség  30%-a megsemmisül.
Így hamarosan kiderül, hogy volt –e valami igazság szavaiban, vagy csak egy véletlen szerű furcsa kitaláció.  Mi bízunk az utóbbi teóriában….

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i