Halott feleségével beszélget esténként az idős bácsi.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Halott feleségével beszélget esténként az idős bácsi.

Egy Budapesti  (meg nem nevezett) idősek otthon keltette fel figyelmünket.
Pontosabban az ott zajló furcsa kis eset. Miklós bácsi 79 éves és 5 éve éli életét az otthonban. Sajnos családtagja nincs, felesége is 7 éve meghalt. Itt kapcsolódik be az érdekes eseménysorozat.Miklós bácsit azonban minden este hallják magában beszélni.

Mint kiderült feleségével beszélget. Állítása szerint minden este mellé ül szeretett felesége és együtt mesélnek egymásnak a régi időkről. Egy külön szék is ki van készítve a szobába, amin felesége ül.A férfi teljesen végighallgatja felesége mondani valóját, majd válaszol is rá.
Az ott dolgozók állítása szerint Miklós bácsi egy nagyon kedves Úri ember. Mentális állapota kitűnő állapotba van , emlékező képességéről nem is beszélve.

Elmondása szerint egyáltalán nem érdekli ki mit gondol, neki csak az a fontos, hogy ő tudja és , hogy feleségét soha nem hagyja el, hisz ott lesznek egymásnak a halál után is.

Ő az egyedüli lakó, akinek például nincs televízió a szobájába. Sokkal inkább egy kártya pakli , amit gyakran együtt nézeget feleségével.Tény , ami tény, ez egy nagyon aranyos és különleges eset. Sok-sok boldog évet kívánunk Miklós bácsinak a rejtely.com csapata!

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket