Az ikerpár megmagyarázatlan kapcsolatai. A ,,csendes ikrek”

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Az ikerpár megmagyarázatlan kapcsolatai. A ,,csendes ikrek”

Az ikrekről már oly sokat hallhattunk és oly sok rejtély övezi kettejük kapcsolatát. Akinek van ikertestvére az tudja, van valami láthatatlan kapocs, ami a tudomány napjainkban még nem tud megmagyarázni. Érzi kegymás lelki fájdalmát, sokszor gondolnak ugyan arra a dologra és sokszor még ugyan azt is álmodják. Ezekről már halhattunk korábban az oldalon, de akár az interneten bárhol. June és Jennifer 1963-ban születtek Barbadoson. 

Az ő történetük sem hétköznapi és azt kell, hogy mondjuk, a tudomány a mai napig nem jött rá kettejük kapcsolatára. Ők ugyanis senkivel nem beszéltek gyermek korukban. Mindenki, még az orvosok is azt hitték, hogy némák és, hogy valamiféle genetikai rendellenesség miatt nem képesek kommunikálni és szavakat képezni. Miután a család Wales-be költözött kiderült, hogy a lányok képesek a kommunikációra. Sőt a kommunikáció olyan formájára, ami elképesztő és hihetetlen. Szüleik észrevették, hogy egymással nagyon is kommunikálnak egy speciálisan kifejlesztett nyelvrendszerrel, melyet csak ők értenek, ám ők teljes mértékben.

Már önmagában ez is rejtély, hogy hogyan voltak képesek ezt kifejleszteni és ilyen mesterien elsajátítani. Ennek köszönhetően nem voltak képesek a társadalomba beilleszkedni és különféle dolgokat megtanulni, így egy ésszerű lépés volt. Elválasztották őket.

A szétválasztás azonban nem tartott sokáig, mert az ikrek mindegyike egy olyan furcsa állapotba került, mintha csak egy darab tárgyként viselkedtek volna. Miután újra találkozhattak ez az állapot megszűnt.

A lányok a pszichiátrián töltötték napjaikat, ahol több különös dolgot is felfedeztek velük kapcsolatban. Volt például, hogy külön szobába találták őket, de mindig ugyan abban a pozícióban és testhelyzetben.  Információk szerint az egyik iker tag bűncselekményeket kezdett el elkövetni a falakon belül és nem sokkal később mérgezés által valószínűleg öngyilkos lett.

A lányok különös naplókat írtak a halálról és különböző erőszakos cselekedetekről, amikről fogalmuk sem lehetett hogy mennek végbe mégis pontosan leírták a dolgokat….
Mi lehet ez a különös kapocs az ikrek közt? Hogy jön létre? A lányokat azóta úgy emlegetik, hogy ,, A csendes ikrek”

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
Kovács Roland

Rejtélyes alakot fényképeztek egy szekrényben.

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk, amire jó példa a ,,rejtélyes alakot fényképeztek” című eset! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami

Bizonyított
H.

Kék Hold lesz halloween éjjelén

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen kékbe öltözik a Földünket kísérő égitest, de azért ritka jelenségre kerül sor az év legfélelmetesebb éjjelén. A cikkből

Bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Reinkarnáció – Létezik vagy sem?

A reinkarnáció fogalma Filozófiai vagy vallási fogalom, melynek fő tanítása, hogy az élőlények lelke a fizikai test halála után egy másik testbe vándorol, azaz újjászületik,