Félelmetes és bizarr jelenség a ,,patkánykirály”.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Félelmetes és bizarr jelenség a ,,patkánykirály”.

A patkánykirály szót már nagyon sokatok hallhatta, legfőképp a diótörőből. Azonban nem csak ott használják ezt a szót a világon. Létezik ugyan is egy nagyon ritka jelenség kis bolygónkon, amire a mai napig nincs magyarázat. Rejtélyes és egyben félelmetes is ez a jelenség. Ritkaságát az mutatja a legjobban, hogy az összes idáigi feljegyzés körülbelül csak 2 tucatnyira becsülik. Az utolsó feljegyzés 2005-ben történt észtországban, ahol egy nagyobb patkánykirály tetemre bukkantak.

A patkánykirály jelenség az, mikor 7-9 patkány a farkuknál fogva összecsomósodnak un. (összegabalyodnak) ezzel egy örök együtt maradást tanúsítva. Mivel a jelenség ritka így az embereknek 2 tábora van. Vannak akik úgy gondolják, hogy ez a fajta összegabalyodás egy véletlen műve. Valami ismeretlen okból a patkányok farka összefonódik és így marad életük végéig. Úgy gondolják sok véletlen folyamat eredményezi ezt. Vannak azonban , akik úgy gondolják a patkánykirály egy rejtélyes okból következik be és az élőlények szándékosan kötik össze magukat.

Bármely oldalt is nézzük minden szempontból egy rejtélyes kialakulásról beszélhetünk. Léteznek emberek akik szerint ez a gonosz jele. Mióta emberiség feljegyzéseket kezdett létrehozni a patkányok már akkor is jelen voltak. Az, hogy ez a jelenség így végbemegy csak is a gonosz műve lehet, ami így próbál üzenni valakinek valamit.

Nos mi mindenire rábízzuk mit gondol. A tény, hogy ilyen kolóniát élve még nem sikerült látni senkinek. Amit kiderítettek a tudósok, hogy a kolóniából, ha egy tag elpusztul a többi szó szerint megeszi. Vizsgálták továbbá a farkak összefonódását is. Jelenleg senki nem tudja, hogy alakul ki ilyen pontos és bomba biztos csomózás.

Ha véletlen, akkor annyi véletlen sorozatnak kellene végbemennie, hogy szinte lehetetlen. Ha szándékosan csinálják , pedig hihetetlen precizitással oldják meg, mert ez a fajta összecsomózás szinte kiköthetetlen. Vannak feljegyzések, hogy egyes állatok farka több helyen is el van törve ilyenkor. Sokakat érdekel ez a rejtély és sok kutató foglalkozik a mai napig is a jelenség kiderítésével. Volt kísérlet rá, hogy 3 patkány farkát összeragasztózták. A ragasztó lebomlása után a patkányok farka úgy maradt mondhatni összefonódott. Nem sokkal később azonban az állatok elpusztultak .Tény ami tény, ez egy nagyon nagy rejtély kis bolygónkon.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
Kovács Roland

Rejtélyes alakot fényképeztek egy szekrényben.

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk, amire jó példa a ,,rejtélyes alakot fényképeztek” című eset! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami

Bizonyított
H.

Kék Hold lesz halloween éjjelén

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen kékbe öltözik a Földünket kísérő égitest, de azért ritka jelenségre kerül sor az év legfélelmetesebb éjjelén. A cikkből

Bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Reinkarnáció – Létezik vagy sem?

A reinkarnáció fogalma Filozófiai vagy vallási fogalom, melynek fő tanítása, hogy az élőlények lelke a fizikai test halála után egy másik testbe vándorol, azaz újjászületik,