10ezer éves rejtélyes város a víz alatt – Yonaguni, Japán.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

10ezer éves rejtélyes város a víz alatt – Yonaguni, Japán.

Japántól nem messze mélyen a víz fogsága alatt létezik egy kis városka, amit egy búvár véletlenül fedezett fel. Búvár oktatásra alkalmas helyet keresett és akkor talált rá ezekre a furcsa építményekre. Azóta természetesen rengetegen vizsgálták különböző módszerekkel, ám a mai napig rejtély, ki és miért építette. Annyit már tudunk, hogy a szikla amiből készült,  már több mint 10ezer éve víz borította. 

Csak, hogy tisztán lásson mindenki, ez előbb megépült, minthogy a piramisokat létrehozták volna. Mondani sem kell, hogy az emberiség még abban az időben finoman szólva is  képtelen lett volna hasonló dolgot létrehozni. Még éppen, hogy elkezdtek vadászni, erdőkben éltek és sziklák, barlangok közt. Egy ilyen épület megépítéséhez elengedhetetlenek pontos szerszámok és napjainkban is elég nagy erőfeszítés lenne létrehozni egy hasonló dolgot.

Napjainkban is folynak a vizsgálatok, ám úgy tűnik a titok örökké titok marad. Kik építették , pontosan mikor és mi céllal?  egyenlőre elméleteknek is híján vannak a tudósok és a folyamatos mintavétel és fényképek sem segítenek.

Az internet sötét bugyrait böngészve találtunk egy olyan információt, hogy az épületekből, pontosabban a sziklából faragott járatokból furcsa rengéseket is mérnek és ha az információk helyesek, egy Japán búvár életét vesztette a vizsgálatok közben. A búvárral  agyvérzés végzett a mélyben. De mint mindig elmondjuk, mivel ez az információ is mint sok már , amit az internet alól szerzünk nem teljesen hiteles és nincs bizonyíték, hogy ez az eset valóban megtörtént volna.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy