Félelmetes, paranormális és megmagyarázatlan észlelések egy nyaralóban.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Félelmetes, paranormális és megmagyarázatlan észlelések egy nyaralóban.

Ez az eset Angliában, Londonban esett meg. Mivel nagyon sok levelet kapunk tőletek, ezért megérthetitek, hogy csak azok a levelek kerülnek ki, amik hitelesnek mondhatóak és nem csak egy légből kapott fellángolás esetleg kamu. Természetesen mindenki azt gondol amit akar. 2005-ben Kitti és párja Ádám nagyon szerencsés módon jutottak hozzá egy kisebb házhoz egy kis nyaralóhoz. Ádám egy ingatlan közvetítő volt Budapesten , mikor egy ügyfél egy kis nyaralót ajánlott fel neki fizetség gyanánt. Kiderítették, hogy a ház valóban létezik, majd sok-sok telefonhívás és papírmunka után a nyaraló Ádám kezébe került. Egy baj volt vele, hogy a ház Angliában volt, de a pár úgy gondolta, még jól jöhet nekik, sőt Ádám már üzleti lehetőséget is látott benne.

2005-ben úgy döntöttek, kimennek egy hétre. Meg is történt a kiutazás és a ház valóban úgy és ott volt, ahogy lenyomozták. Teljes bútorzattal és minden érvényes papírral együtt. Nagy takarításba is kezdtek rögtön, hogy megérkeztek. Az első 3 nap így is telt el. Takarítás , felújítás folyamatosan. A negyedik nap éjjelén azonban a dolgok kezdtek furcsa irányba menni. Aznap éjjel egy kisebb kikapcsolódást tartott a pár egy üveg bor társaságába. Éjfél körül lehetett mikor Kitti úgy döntött elmegy és letusol. Ádám közben egy otthonról vitt keresztrejtvény fejtésébe kezdett.

Percek múlva Kitti nagy sikoltozással karöltve rohant ki a fürdőszobából. Azt mondta a párás tükörben egy arc nézett rá, mintha valaki odarajzolta volna. Szó szerint remegett a félelemtől.

 ,,Remegtem és féltem, annyira, hogy a történtekre szinte csak homályosan emlékszem”

Nem sokkal később Ádám észrevette, hogy a zuhanyrózsa magától elkezdett folyni. Nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, bár furcsának találták. Még aznap éjjel a lefolyóból feltört a víz és szétterült a fürdőszobába.

,,Aznap éjjel semmit nem aludtunk, egész éjjel a vizet próbáltuk eltávolítani a helyiségből” – Ádám

Kitti:
Hajnalban aludunk csak el, amikor a takaró szó szerint lehúzódott rólam és a földre esett. Nagyon megíjedtem, de Ádám ebből semmit nem tapasztalt mert kimerült volt és aludt mélyen. Összekuporodtam az ágyon és csak néztem a plafont. Nem sokkal később nagy hidegséget éreztem az arcomon mintha behajoltam volna a hűtőszekrénybe. Ekkor Ádámra néztem , akinek nyitva voltak a szemei és engem nézett, de nem tudott magáról semmit hiába keltegettem. Ekkorra már nagyon megrémültem. Bocsánat , hogy leírom nektek, de össze pisiltem magam.

Ádám ekkor felpattant , mintha áram rázta volna meg és azt mondta, hogy most megyünk haza. A cuccainkat körülbelül 5 perc alatt összepakoltuk, sőt, volt amit ott is hagytunk .

Később elmesélte , hogy azt álmodta, hogy a házban lévő szellemek megöltek engem. A házat szerencsére sikeresen, nem sokkal később bőven áron alul eladtuk. Azóta semmit nem tapasztaltunk itt Magyarországon Budapesten. Nos nagyon érdekes sztori. Először is köszönjük Kittinek a levelet és a részletes beszámolót.

Nem tudjuk, hogy mi mehetett ott végbe pontosan. Lehet, hogy csak furcsa véletlenek voltak a történések?  Esetleg a házat egy szellem birtokolta? Vannak akik, nem hisznek benne ezért kérjünk mindenkit, hogy diszkréten kezelje a történetet és tisztelje mindenkinek a saját véleményét.

Sajnos nem tudni mi okozhatta a furcsa jelenségeket. Egy kis plussz információ, hogy Ádám a hazaérkezés után felkereste a személyt akitől a kicsi nyaralót kapta és ő mondta neki, hogy egy nagyon távoli

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i