Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.
Hasonló képp van ez az orvos tudományban is.

Íme egy eset, ami igazából lehetséges, ám pontos magyarázatot nem tudnak adni arról hogyan is alakult ki és alakulhatott így ez az eset.

2019.-ben Bangladesben járunk ahol is Arifa egy fiú gyermeknek adott életet. 

A kórházból hazatérve, otthon nevelgette gyermekét, ám hasi fájdalma valamiért nem múlt el…Sőt úgy érezte, hogy napról napra egyre rosszabb.
1 hónap múlva már nem bírta és vissza ment orvosához, hogy kiderítsék mi is a baj.

Ekkor jött a döbbenet. Arifa-nak kiderült, hogy 2 méhe van és ami a pláne az egészben, hogy a másikban várandós másik gyermekével.
A nő egy ritka genetikai betegségben született , amire csak nagyon ritkán van példa. Olyat azonban, hogy egyszerre 2 gyermekkel legyen terhes ilyen helyzetben, még nem hallott az orvos tudomány.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i