Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.
Hasonló képp van ez az orvos tudományban is.

Íme egy eset, ami igazából lehetséges, ám pontos magyarázatot nem tudnak adni arról hogyan is alakult ki és alakulhatott így ez az eset.

2019.-ben Bangladesben járunk ahol is Arifa egy fiú gyermeknek adott életet. 

A kórházból hazatérve, otthon nevelgette gyermekét, ám hasi fájdalma valamiért nem múlt el…Sőt úgy érezte, hogy napról napra egyre rosszabb.
1 hónap múlva már nem bírta és vissza ment orvosához, hogy kiderítsék mi is a baj.

Ekkor jött a döbbenet. Arifa-nak kiderült, hogy 2 méhe van és ami a pláne az egészben, hogy a másikban várandós másik gyermekével.
A nő egy ritka genetikai betegségben született , amire csak nagyon ritkán van példa. Olyat azonban, hogy egyszerre 2 gyermekkel legyen terhes ilyen helyzetben, még nem hallott az orvos tudomány.

Kapcsolódó cikkek

Creepypasta( Városi legenda)
Agent H.

A Figyelő (The Rake)

Ma már nem igen akad olyan ember aki ne hallott volna a Figyelővel kapcsolatos félelmetes észlelésekről. Sajnos nem tudni a mai napig, hogy mi lehet

Creepypasta( Városi legenda)
Agent H.

A Kecskeember

Szereted az amerikai indián legendákat? Hallottál már a Kecskeemberről? Nem? Akkor engedd meg, hogy elmeséljem.Akkor hallottam a történetet, amikor áramszünet volt s tábortüzet raktunk. Mind

Bizonyított
Kovács Roland

A Hold amelyen plazma hullik az égből.

A Juno űrszonda 2019 decemberének végén a Jupiter mellett repülve közelítette meg a Ganymedes, a Naprendszer kilencedik legnagyobb égitestének északi pólusát. A Jovian Infrared Auroral