A sorsot alakító rejtélyes szellő.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A sorsot alakító rejtélyes szellő.

Tudom, hogy sokan nem hisztek majd nekem, vagy azt gondoljátok, hogy hazudok, de ezt meg is tudom érteni. Én sem hinném el ezt a történetet, ha nem velem esett volna meg.  Mindenki gondoljon, amit akar, de végre őszintén elmondom mi történt velem.  Hosszú évek óta nem meséltem erről senkinek, de most leírom nektek, hátha megkönnyebbülök.

Öt évvel ezelőtt kilátástalannak láttam az életem. A gimnáziumban, amibe jártam én voltam a legrosszabb tanuló, mert semmi célom nem volt a jövőmet illetően. Nem tudtam mit kezdjek az életemmel, merre tovább. Ráadásul a nagyszüleimet is az utolsó évem kezdete előtti nyáron veszítettem el egy autóbalesetben.  Közel álltunk egymáshoz így nagyon fájt az elvesztésük.

Mint minden este ezen az estén is ültem és szomorkodtam az ágyamon, félve, hogy a szüleimnek csalódást okozok, mert nem tanulok tovább. Egyszer csak a bukóra nyitva lévő ablakon erős szél suhant be a szobámba és az ágyra dobott egyet az ablak előtt tornyosuló főiskolai prospektusok közül.  Mintha égi jelet kaptam volna. Azonnal lett célom és motivációm a tovább tanulást illetően. Ettől függetlenül furcsának találtam az imént lejátszódott jelenséget, így rohantam a szüleimhez, hogy ők láttak – e valami különöset.  A szüleim csak nevettek az általam mesélt „csacsiságon”, és teljesen fel voltak villanyozódva, hiszen „ a lányunkból lesz valaki”.

Csodák csodájára szín ötösre leérettségiztem  és  bekerültem a prospektuson látott intézménybe, de a furcsaságok itt még nem értek véget.  A kollégiumba bekerülve friss húsként vetettem bele magam a bulizásba.  Így volt ez azon a pénteki estén is, amikor a barátnőimmel megérkeztünk az egyik hatalmas szórakozóhelyre. Iszogattunk, táncoltunk, jól éreztük magunkat, talán kicsit többet is ittam a kelleténél.

Az utolsó pohárkámnál tartottam, amikor csukott ablakoknál hatalmas erősségű szél csapta meg az arcomat. Ijedtemben a poharamat is elejtettem, de ebből sajnos rajtam kívül senki nem vett észre semmit, csak a pohár földre való érkezését.  Hitetlenkedve álltam és csak álltam. Egyszer csak szörnyű fáradtság kapott el, éreztem, hogy azonnal haza kell mennem a büszkeségem utolsó morzsáival.  Így is tettem bedőltem az ágyba és „elájultam”.

Másnap dél is elmúlt, amikor felébredtem. Első dolgom volt, hogy a netet átböngésszem, nem került – e rólam kínos kép a közösségi hálóra. Nem került fel kép, de sokkal rosszabbra bukkantam. Egy ismerősömet aznap éjjel elkábították és megerőszakolták. A tettes meglett és rendőrségi eljárás is folyt ellene.  Elsápadtam, nem is tudtam mi tévő legyek. 

„ Lehettem volna én is az áldozat. Mi vagy ki segítet nekem megtalálni az életcélom és megőrizni az egészségem?”

Kapcsolódó cikkek

Nem bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Létezik Isten?

Egyszer egy ember elment a fodrászhoz, mert már nagyon hosszú volt a haja, és a nyár közeledtével kezdte zavarni. Hajvágás közben sokat beszélgettek a világ

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,