Megmagyarázatlan emberrablási körülmények és következmények – Johnny Gosch

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Megmagyarázatlan emberrablási körülmények és következmények – Johnny Gosch

Johnny Gosch 12 éves kisfiú volt, amikor egy nap az élete tejesen megváltozott. A fiút ugyanis  1982-ben rabolták el feltehetően férfiak olyan szándékkal, hogy zaklassák vagy bántalmazzák.  Az ügyet azonban a mai napig nem sikerül lezárni.

Johnny újságkihordással kereste a zsebpénzét a Iowa állambeli West Des Moines-ban. Egyik nap a szülei nélkül indult útra. Sajnálatos módon ez vezetett ahhoz, hogy ismeretlen férfiak a szemtanúk elmondása szerint berakták egy sötét autóba és soha többé nem látták.

A városka lakói értesítették a szülőket, hogy nem kapták meg a kisfiútól az aznapi újságot, és érdeklődtek vajon mi történhetett.  A szülők nyomban értesítették a rendőröket és a fiú nyomába indultak. A rendőrök nem fordítottak az ügyre túl nagy figyelmet, mert azt gondolták, talán megszökött a fiú a szülők túlzott szigora miatt.  Sajnos nem ez történt.

Több szemtanú beszámolt róla, hogy egy sötét kabátos magas férfi házakon keresztül követte a kisfiút, majd egy sötét autó állt meg mellette.  Az autóból még egy férfi pattant elő és betették Johnny-t a kocsiba.  A rendőrök ezt sem vették komolyan, úgy gondolták a szemtanúk felfújják a dolgot.  Hetekig keresték a szülők és az önkéntesek a fiút de nem bukkantak nyomra soha.

15 évvel később hatalmas meglepetés érte a lesulytott szülőket.  JOhnny Gosch bekopogott egy férfival az oldalán a szülői háza ajtaján. Az édesanyja teljesen elsápadt mikor meglátta addigra már felnőtt fiát.  A fiú egy órát töltött az édesanyja és édesapja társaságában, de úgy, hogy egy szót sem szólt az elrablásáról esetleg fogva tartásáról.  Úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, majd, ahogy eltelt az egy óra felpattant és örökre kilépett a szülői ház ajtaján.  Soha többé nem látta szüleit.

A mai napig nem tudják, hol lehet. A szülők bizakodnak, hogy egyszer csak ismét felbukkan.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy