Paranormális és veszélyes erdő, tiltott területtel! Hús-erdő Oroszország.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Paranormális és veszélyes erdő, tiltott területtel! Hús-erdő Oroszország.

Rengeteg rejtélyes hely van kis hazánkban is, hát még határainkon túl. Oroszországban létezik egy hely, amely a Hús-erdő névre hallgat. Több szempontból is híres a hely. Hogy egyet említsünk a második világháborúban ezen a területen több 100ezer ember vesztette életét. Napjainkban is történnek ott furcsa és bizarr jelenségek. Vannak emberek, akiket az erdőbe barangolásuk után nem láttak többé. Soha nem kerültek elő. Nem is csoda, hogy a hely a paranormális kutatók számára igazi kánaán. 2014-ben egy 3 fős kutató csapatot nyelt el az erdő, akik közül egynek találták meg a holtestét. A halál oka valószínűleg kihűlés volt.

Rengeteg katona holteste került már elő melyeket az erdő földje rejtett. Az erdőségnek van egy kis része ami tiltott, látogatása nagyon veszélyes. A növényzet itt olyan sűrű, hogy képtelenség lenne végig gyalogolni rajta. Ágak, tüskék és sűrű bozótosoknak ad otthont. Beszámolók szerint, több furcsa és rejtélyes hang szűrődik ki onnan, főleg spanyol és német nyelven.

3-szor volt példa arra, hogy a kutató csapatok egy furcsa hangot hallottak, ami megmondta nekik hol ássanak. Ezeken a helyeken találtak 3 emberi csontvázat is. 2017-ben egy kisebb csoport, magát kinőve egy közösségi portálon hirdetett expedíciót az erdőbe. Több ezren jelentkeztek rá, amikor is hirtelen a csoport megszűnt, sőt a két ötlet gazda, felhasználói fiókja is törlésre került.  Azóta nem derült ki, ki és miért távolította el a ,,mozgalmat”.

Egyes állítások szerint az erdő maga lehet egy átjáró, emberi és  szellemi világ közt.  Katrin kezdő újságíró például 2016-ban látogatott erre a helyre, hogy cikket írjon a különös erdőről. 3 nap után találták meg kutató csapatok. A nőnek újra kellett tanulnia beszélni, írni, olvasni és fogalma sem volt róla, hogy 3 napra eltűnt. Az orvosok szerint a nő Stroke-ot kapott és ezért történi minden úgy , ahogy. Mások ezt nem hiszik és ezt is az erdőség bizarr jelenségei közé sorolják.

(Mivel ezt a forrás az internet sötétebb bugyraiban szedtük össze, így olyan részleteket kihagytunk, amik a felszíni internetre nem valók.)  – Megértéseteket köszönjük!

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket