Rejtélyes sikoltozások a tóból Brazíliában.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes sikoltozások a tóból Brazíliában.

Brazília szívében található a Tocantins tó, amelyet sajnos sokan, az 1967-ben történt 4 fiú vízbe fulladásáról ismernek. A fiúk egyik éjszaka csónakkal mentek be a tó közepébe. Már önmagában ez az eset is rejtélyes, hisz sok kaput hagyott nyitva. Kérdések , amikre azóta sem találtak magyarázatot.
Beszámolók szerint aznap éjszaka a semmiből tört ki hatalmas szél vihar. A csónakot soha nem találták meg, csak úgy ahogy 3 fiút sem. Egy Seb nevezetű társuk testét sikerült csak meglelni.

Akkoriban keringetek olyan teóriák, hogy a 4 fiú így akart eltűnni a világ elől, mivel sokszor bizony a törvény rossz oldalára álltak. Meg szerették volna rendezni saját halálukat , ám egyik társuk meggondolta magát így vízbe fullasztották. Természetesen ezt senkinek nem sikerült bebizonyítani és sokan más természetfeletti dolgokat sejtenek a háttérbe. A történet mára már majdnem teljesen a feledésbe merült.  

Kutakodásaink során azonban találtunk egy lehetséges összefüggést, egy nemrég történt esettel. Előre leszegezzük, hogy ezt mi gondoljuk így!

2017-ben történt egy sztori ugyan itt, amikor is egy kempingező kis csapat egyik éjjel kiáltásokat és üvöltéseket hallottak a tóból. A gyerekek egyébként 13-16 évesek voltak. A 20 fős társaságból mindenki hallotta a jajjveszékelést, így szóltak 2 felnőtnek akik rájuk vigyáztak a tábor alatt. Megdöbbenésükre ők is hallották a kiáltozásokat. Azonnal értesítették a hatóságokat, akik a helyszínre érkezve már nem hallottak semmit.

A hajnal közeledtével 2 motor csónakkal mentek be a tó közepére, mert ekkorra már többször is hallották a kiáltásokat. Több órán át kutakodtak, de nem találtak semmit és senkit. A kemping területét kiürítették és több napon át folytak a kutatások, ki és miért kiáltozott a tó közepéről. Soha nem derült ki!

Mivel erre az esetre sincs magyarázat, holott 20 diák, 2 felvigyázó és néhány hatósági szerv is ugyan úgy írta le a borzalmas sikoltozásokat és kiáltozásokat. Lehetséges, hogy csak a közeli erdőből szórakozott valaki és csak a vízhang játszadozott a fülekkel? Vagy az esetnek köze lehet az 1967-ben történt rejtélyes eltűnéshez? Így próbálhattak üzenni a halott fiatalok, ennyi idő után is , hogy mi történt?

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének