Repülő Ló Virginia felett!

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Repülő Ló Virginia felett!

1878 júliusában a New York Times igencsak érdekes eseményről számolt be Nyugat-Virginiában. A cikk címe a következő volt: “Mit is látott a Nyugat-Virginiában élő farmer?” Az újságban beszámoltak egy telegramról, amelyet Parkersburg városából kaptak, és a Cincinnati Commercial Tribune-nak címezték. A telegramban egy farmer rémes tapasztalatairól számolt be.

Hét óra lehetett egy felhőtlen éjszakán, amikor is egy farmer épp felnézett az égre. Épp szünetet tartott, amikor észrevett valamit a messzeségben. Egy opálos tárgy úszott felé és egy csapat farmer felé. Azonban a többiek épp el voltak foglalva a betakarítással, így nem is vették észre, mi történik. Aztán mindannyian döbbenten álltak, és a messzeségben bámultak.

A jelenés lassan közeledett. Hamarosan tisztázódott, hogy a farmer bizony egy lovat néz, amely úszott a tiszta égen. A ledöbbent farmer hosszasan dörzsölte a szemét. A ló erőszakosan rázta a fejét, és folyamatosan rugdalt, miközben lassan közeledett a föld felé. Természetesen semmilyen magyarázatot nem találtak arra, hogy került az állat az égben. Az összes farmer tehetetlenül nézte az eget, miközben az állat újra emelkedni kezdett. Ekkor már több embert is kihívtak a mezőre, hogy együtt lessék a jelenséget. Mindannyian megerősítették, hogy egy levegőben lebegő lovat látnak az egyre növekvő sötétségben. A férfiak képtelenek volta megmagyarázni, hogyan is lebeghet egy ló odafent.

De mi is történhetett azon a félelmetes nyári éjjelen? Csak becsapás lenni? Tömeges hallucináció? Egy vicc, amelyet egy csapat farmer talált ki, hogy megvicceljék az újságírókat?

Vagy a férfiak olyan jelenséget tapasztaltak, amely nem evilágból származik. Mi van, ha egy UFO-jelenséget tapasztaltak, amit még sosem láttak Nyugat-Virginia felett. Bármi is történt, a New York Times lehozta az eseményeket.

(Bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének