A 2 fiú rejtélyes halála – Byberry Elmegyógyintézet.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A 2 fiú rejtélyes halála – Byberry Elmegyógyintézet.

A Philadelphiai Byberry kórház joggal érdemelte ki magának a világ legkegyetlenebb kórháza címet. A később elmegyógyintézetként funkcionáló épület falai között számtalan kegyetlenséget követtek el az orvosok betegeikkel és a betegek egymással. Míg korházként működött az épület gyakori volt a szinte már kínzásnak minősülő orvosi beavatkozás.

 A betegek érzéstelenítő nélkül szenvedtek napokig egy – egy nagyobb műtét után. Amennyiben jelezték fájdalmukat rendszeresen még meg is verték őket az orvosok. James Logan bűne annyi volt, hogy számon kérte orvosát az őt ért fájdalmak miatt. Sajnos ez volt az utolsó csepp a pohárban, néhány nap múlva ugyanis már csak a férfi maradványait lehetett megtalálni az épület egyes elszórt részeiben. A gyilkost Charles Gable-t nem találták meg.

Az 1990-ben bezárt épület még így sem rettenti el a fiatalokat attól, hogy itt éljék szexuális életüket és alkoholt fogyasszanak, drogokat adjanak vegyenek az épület falai között. Így tett egy nap Harry és barátja Rob is. A két fiút a város lakói nagyon lezüllöttnek és alkoholistának tartották. Gyakran kinevették őket, amikor a Byberry-nél történt furcsa dolgokról számoltak be. Mindenki legyintett, „ biztosan drog hatása alatt hallucinációik voltak.”

2001-ben azonban az egész várost váratlanul érte a két fiú rejtélyes halálesete. Harry és Rob keresése a szülők rendőrségen tett bejelentése után kezdődött meg. Akkorra a fiúk ár 3 napja nem mentek haza.  A testüket a Byberry elmegyógyintézet egyik kórtermében találták meg. A helyszín nem is volt váratlan de a gyilkosság módjára senki ne látott még példát. A két fiú egy kórteremben egy – egy hordágyon feküdtek leszíjazva, mozdulni sem tudtak volna.

Harry fogai mind hiányoztak és lábujjait is levágták, de egy vércsepp sem volt fellelhető a helyszínen. Robnak a kezén hiányoztak az ujjai.  A szülők és a rendőrök azóta sem tudják elképzelni vajon i történhetett a két fiúval. Talán bandaháború áldozatai lettek? Vagy az elmegyógyintézet egy dolgozója tombolta ki magát a srácokon?

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének