Valósággá vált rémálom Dél- Karolinából.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Valósággá vált rémálom Dél- Karolinából.

Dél-Karolinában 2010-ben történt egy nagyon is furcsa és bizarrnak mondható eset.
Ebben az évben a 28 éves Carson, aki édesapjával és édesanyjával élt együtt egy kisebb farmon öngyilkosságot kísérelt meg. Pajtájukba szeretett volna akasztással véget vetni életének. Soha semmi jel nem utalt arra, hogy a fiúnak valami mentális betegsége lett volna. Minden előkészület megvolt, búcsúlevelet pedig nem írt. a kötelet a nyakába akasztotta és egy nagy szalma kazal tetejéről nekilendült. Édesanyja Katrin J. egy nagy zörejre lett figyelmes. Azonnal a hang után eredt, ami a pajtából jött. Berohanva látta a kötelet a fia nyakán, ahogy a földről épp felkel.

A gerenda Carson súlyától ketté tört a fiú pedig túlélte az öngyilkosságot. Az elkövetkező napokba természetesen egyszerre szakorvoshoz vitték a fiút. A szülőknek és az orvosnak, Carson elmondta, hogy álmában megjelent neki egy csuklyás alak, aki azt mondta, hogy ha nem vet véget életének, édesanyja szívét viszi magával. Úgy gondolta nem volt választása. A rejtélyes alak 4 hónapot adott neki elmondása szerint. Sok-sok segítség és kezelés után Carson belátta, hogy hiába volt az álom olyan valódi, mit még soha sem tapasztalt, akkor is csak álom.
Teltek a napok, hetek….

Már 4 hónap majdnem eltelt, mikor az édesanyja hirtelen összeesett és hiába a gyors segítségnyújtásnak, elhunyt. A halál oka szív infarktus volt. Carson elmondása szerint ő sajnos ezt tudta. A fiú teljesen összetört.

Az öngyilkosságot , soha nem követte el mégegyszer, ám állítása szerint, míg él, a magyarázatot keresi, hogyan történt ez az egész. Hogyan álmodta meg édesanyja halálát?! biztos benne, hogy valami eddig még soha nem látott erő áll az eset mögött. Könyvet is írt róla, ám annak, valahogy nem lett nagy sikere. Vajon Carson, kitalálta az álmot és véletlenül pont így történt? Vagy egyszerűen csak puszta véletlen? Esetleg, tényleg, ahogy ő állítja egy idáig meg nem magyarázott természet feletti erő munkálkodott?

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i