Előre látta a balesetet egy ismeretlen férfi.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Előre látta a balesetet egy ismeretlen férfi.

A 2000 évek elején esett meg egy igen furcsa eset Colorado államba azon belül is Denverbe.
A bizonyos nap egészen lazának volt mondható baleset felügyeleten. Kisebb koccanásokról kaptak hívásokat. Nem kellett nagyobb erőket mozgósítani , egészen este 19:15-ig. Ekkor jött egy hívás, amin egy 30-40 éves ember bejelentett egy balesetet Denver belvárosából.
Elmondása szerint 3 autó ütközött össze brutálisan. Az egyik ki is gyulladt, úgy, hogy az utasok még benne voltak. Nem sokkal később a hívás megszakadt. A mentők, tűzoltók és a rendőrség is azonnal a bejelentett helyszínre siettek. A tűzoltóság érkezett meg elsőként. Ami azonban ez után történt, az a mai napig megmagyarázatlan esetként van nyilván tartva.

A segítség olyan hamar érkezett a helyszínre, hogy a baleset éppen akkor történt meg. Igen jól látjátok. 6 tűzoltó is állítja, hogy a baleset akkor következett be, mikor épp a helyszínre értek. Későbbi nyomozások egyébként kiderítették, hogy a beleset 19:30-kor következett be.

A kigyulladt autóból azonnal kimentették az utasokat. Hála a ,,gyors közbelépésnek” mindenki túlélte a balesetet. A hívás indítóját hiába kereste a rendőrség, soha nem került elő. Hogyan lehetséges az, hogy előbb volt a bejelentéses hívás , mint, hogy megtörtént volna a baleset? Valaki előre látta a jövőt? Vagy valami őrangyal vigyázott az utasokra?

Felröppentek magyarázatok az esettel kapcsolatban, miszerint a balesetet az az ember idézte valahogy elő, aki a hívást és a bejelentést tette. De akkor honnan tudta, hogy úgy fog megtörténni és honnan tudta, hogy az egyik autó még ki is gyullad? Sok lezáratlan kérdés maradt az ügyben, amikre talán soha nem kapunk magyarázatot.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i