Az árnyemberek!

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Az árnyékemberekről először talán a szekrényben bújkáló Mumus jut eszébe mindenkinek. De igen sok típusát figyelték meg az elmúlt évezredekben. Vannak negatív árnyak, vörös szemű árnyak, és a kalapos ember( Akit többek közt Magyarországon is láttak az elmúlt években. Még határvadászok kisebb csoportjának is sikerült vele összefutnia a Gemenci erdőnél járőrözés közben.)
A beszámolók alapján általában teljesen ártalmatlanok. A legtöbb esetben csak átsétálnak a házon, álldogálnak utcasarkon, erdő, vagy ház mellett. Kapcsolatfelvételről igen kevesen számolnak be, de egy közös minden szemtanú leírásában megegyezett. Negatív, kellemetlen érzés, és erős félelemérzet társult a találkozásokhoz.
A vörös szemű és a negatív árnyékembereknél azt is elmondták szemtanúk, hogy úgy érezték, mintha az entitás ebből a félelemből táplálkozna. Az árnyékemberek lehetnek démoni entitások, szellemek, dimenziók közötti utazók vagy más sötét jelenségek amit még nem ismerünk.

A legtöbb árnyékemberes látogatás egyszerű jelenségekkel magyarázható. Sokan tapasztalnak árnyékokat a szoba falán, esetleg az ágyuk felett, ami figyeli őket. Sokszor jár velük megmagyarázhatatlan félelem, esetleg mellkasi szorító érzés is. Egyszer csak a fojtogató érzés megszűnik, és az árnyék felszívódik. Ezt a jelenséget alvási bénulásnak nevezik, és nincs benne semmi természetfeletti. Sok pszichológus úgy gondolja, hogy a legtöbb árnyékember jelenség az álmok mellékterméke. Teljesen egészséges embereknél is előfordulhatnak ilyen hallucinációk.

(Sz.G.)

Vallási szempontból nézve sokan démoni jelenségnek tartják az árnyékembereket, akik veszélyt jelenthetnek ránk nézve. Úgy gondolják, hogy emberi lelkek próbálnak íly módon visszatérni az életbe ezen a lények formájában.

Aki ilyen jelenséget tapasztal, annak nem árt óvintézkedéseket tennie illetve az ilyenkor célszerű “hatósághoz”, szakértőhöz fordulnia (Egyház, Stb.)

(ParaNormalHaze, Bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének