Bizarr és rémisztő levél a földönkívüliekről.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Bizarr és rémisztő levél a földönkívüliekről.

Nagyon sok tanulmányt végeztem magam is és olvastam utána rengeteg dolognak bolygónkkal kapcsolatba. Olyan dolgokat láttam, amiket senkinek sem ajánlok soha. A bolygónk rohamosan pusztul. Ez tény, ennek főként mi emberek vagyunk az okai. Mindenki elismeri, hogy rossz irányba megyünk mégis senki nem tesz semmit. Soha nem hittem a földön kívüli életbe, de tanulmányaim végén azt kell kijelentenem, hogy nagyon rosszul tettem.

Nem szeretnék belemenni, az összeesküvés elméletekbe ( holott hiszek benne) de kizártnak tartom, hogy még nem vették volna fel velünk a kapcsolatot földönkívüli lények. Nagyon is vettek. Bizonyítékaim voltak, amik megdönthetetlenek voltak. A családi házam pincéjében tartottam a felvételeket és különböző tárgyi bizonyítékokat, míg egy nap a házunk teljesen leégett. A tűz a pincéből indult ki, az oka pedig a mai napig ismeretlen. Valakik vagy valamik nem akarták, hogy kiderüljön miket is tudok. Nem sokkal később ismeretlen hívások történtek új házunkban amelyek fenyegettek engem és családom. Lenyomozhatatlan hívások. Megvoltak a kapcsolataim és nagyon jól tudtam, hogyan kell ismét nyomozásba fognom.

Kisebb bizonyítékok már a kezem közt is voltak, mikor egyik éjjel valakik betörtek a házunkba és kifosztották a pincénket. Semmit nem vittek el, csak az irataimat, képeimet és egyéb felvételeket. Véletlen lenne? Döntsétek el ti. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha minden bizonyítékot az emberek elé tárok. Mi lett volna a családommal.

Ezek után örökre abba hagytam a nyomozósdit. Mára már a hívások is megszűntek.
Csak annyit mondok nektek, hogy ha ilyen történik veletek, tudjátok, hogy valami olyasmire bukkantatok, amit csak ti tudtok!  Többet nem szeretnék írni.!

A levele után az olvasónkat nem tudtuk sehol sem elérni. Facebook profilját törölte, e-mail címe pedig visszadobja leveleinket.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy