Az enfieldi szörny (“Az enfieldi horror”)

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Az enfieldi szörny (“Az enfieldi horror”)

Az enfieldi horror az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szörnytörténete. A mai napig nem tisztázott mi is történt pontosan.

1973. április 25-én egy kisfiú, Greg Garrett a kertben játszott enfieldi otthonukban, Illinois államban . A kisfiút megtámadták. Azonban, ami az életére tört nem ember volt és nem is állat. A mai napig senki sem tudja, hogy mi volt pontosan a támadó lény. A fiú szerencsére megúszta annyival, hogy a lény a cipőjét cafatokra tépte, mire a kisfiú ijedtében sikított. Valószínűleg ez menthette meg az életét.

Nem sokkal később egy helyi lakos, Henry McDaniel kaparászást hallott, az ajtaja mögül mikor kinyitotta, amikor halk kaparászást hallott. Amikor kinyitotta az ajtót, de nem egy kutya, vagy egy macska állt az ajtó túloldalán, hanem egy nem evilági teremtmény, a leírása egyezett a fiúéval. A teremtmény alacsony volt, körülbelül másfél méter magas és három lábbal rendelkezett. Emellett rövid, tömzsi karjai voltak, amelyek karmokban végződtek. A karok mintha teste közepéről nyúltak volna ki. Teste szőrös volt és fényes vöröses szemekkel rendelkezett, amelyek hatalmasak voltak.

A férfi azonnal a lényre csapta az ajtót, majd a puskájáért rohant. Négy lövést adott le rá, és biztos volt abban, hogy eltalálta a lényt, mivel az fújtatott rá, mint egy vadmacska, majd elmenekült. A férfi azonnal hívta a rendőrséget. Az esemény utáni napon többen is látni vélték a lényt, még egyszer Henry is észlelte otthona ablakából.
Később azonban teljesen felszívódott. Azóta senki sem találkozott vele. Reménykedjünk benne, hogy nem is tér vissza. Hogy egy idegen, egy kísérlet alanya, vagy egy másik világból idetévedt állat volt-e, ezt nem tudni. Felépítése mindenképp szokatlan.

(Nyomokat is hagyott maga után.)

(ListVerse)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy