A rejtélyes fa , ami gyermekeket ment.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A rejtélyes fa , ami gyermekeket ment.

Soma a 7 éves amerikai kislány szüleivel él egy szép kis családi házba. 1999-ben költöztek ide egyenesen Kanadából. Régi otthonukban az udvaron egy nagy fa volt található, ami a kislánynak a legnagyobb örömöt és játék lehetőségek tömkelegét nyújtotta. Soma 5 évesen mondta el szüleinek, hogy a szomszéd néni elmesélte neki a fa történetét. Azt mondta a fa nagyon szereti a kisgyermekeket. Emberi tulajdonságokkal ruházta fel a fát, mint például tud mérges és dühös is lenni.

Nem meglepő módon édesanyja csak legyintett a dologra, sőt még ő is bekapcsolódott a mesélésbe. elmondta neki, hogy a természettel óvatosan és gondoskodóan kell bánni.
Nem sokkal később történt egy nagyon furcsa eset. Egy őszi napon Soma a fára mászott. Jól ismerte a lépéseket, hisz nem először csinált ilyet. Édesanyja a ház konyhájából nézte végig, amikor kislánya megcsúszott. Nagyon megijedt és kiabálva tört ki a házból. Az esetet ketten állították. Megdöbbenésre a kislány földet érése előtt a szél egy nagyobb levél kupacot fújt össze a másodperc alatt, amire a Soma ráesett. Így minden tragédia elkerülte. A látvány édesanyját sokkolta le legjobban.

Ezután több furcsa jelenség is követte az előzőt a fával kapcsolatba. Többször megfigyelték például, hogy a fa alá erősített hinta körül nem ázik a talaj eső közben mikor a kislány ott van. Voltak esetek, mikor annyi eső esett, hogy az udvaron szinte állt a víz, de a hinta 1-2 méterez körzetében porzott a talaj.
A legfurcsább eset azonban mégis elköltözésük előtt pár nappal történt. A nyitott udvarba egy kóbor kutya téved be és rögtön a fa alatt játszadozó Soma felé vette az irányt. Már épp rá ugrott volna, mikor a fának egy nagyobb (teljesen egészséges ága) tört le, egyenesen a kutya fejére.

Így Somának ismét semmi baja nem történt.  Nem sokkal később az édesapja egy munkalehetőséget kapott Amerikába és így a család elköltözött. Azóta nem találtunk információt a furcsa fáról és képességeiről. Vajon ennyi véletlen egybeesés lett volna? Vagy tényleg létezik az életmentő rejtélyes fa?  (A fordítás néhol hiányos volt)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének