A ház szelleme, vagy különös véletlen?! – A Riddle – ház

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A ház szelleme, vagy különös véletlen?! – A Riddle – ház

A Riddle – ház a gyönyörű környezetével vonzza a turistákat. Az oda látogatók azonban mégsem a ház szépségében gyönyörködnek, vagy a környező Palm Beach számtalan lehetősége miatt látogatnak el ehhez a házhoz.  A Riddle – ház sötét múltja és jelene az, ami megragadja a külföldiek figyelmét.

A nevezetes építményt egy vállalkozó férfi hozta létre 1900-ban, hogy temetkezési vállalatot hozzon létre. A férfi gyakori szokása volt, hogy az éjszakákat más hölgyek társaságában töltötte. Azonban a vacsorákat mindig felesége társaságában fogyasztotta el. Amikor a feleség már napok óta nem hallott férje felől, úgy döntött meglátogatja a vállalat épületénél. Szólongatta férjét, de senki nem válaszolt, majd hangos kattogás hallatszott a padlásról. Az asszony felrohant, de már csak férje kihűlt testét találta. 20 év elteltével , tragikus hirtelenséggel önkezűleg vetett véget fiatal életének

Az asszonyt az eset annyira megviselte, hogy még abban az évben 1920-ban bezárta a temetkezési vállalatot és a házat árverésre bocsátotta. Így juthatott hozzá egy fiatal pár Jenna és Martin jutányos áron az új otthonukhoz. A pár boldogan és reményekkel telve újították az épületet, majd egy hónap után be is költöztek. A boldogság helyét lassan az aggodalom és a félelem sötétsége lepte el.

Jenna a szüleinek egyre többször számolt be arról, hogy Martin éjszakánként egyre többször tűnik el szó nélkül. Ha pedig nem megy el otthonról, csak ül az ágyuk szélén és az ajtót bámulja, amely a padlásra vezet. Mikor rákérdez a furcsa viselkedésére, Martin ideges lesz és elviharzik otthonról.

A napok így teltek múltak, míg Jenna belenyugodott, hogy Martin más nőknél keresi a vigaszt, mert ő nem képes gyermekkel megajándékozni. A nő úgy gondolta itt az idege, hogy elváljanak és külön utakon folytassák életüket, Martin azonban éjjel nem érkezett haza.  Jenna várta, de másnap sem találta férjét sehol, ám egy különös érzés hasított a lelkébe és elindult a padlásra vezető lépcsőn.

Különös szörnyűség tárult a szeme elé és a tudat a szívébe hasított. Férje napok óta a padláson feküdt, mert önkezével vetett véget a folytonos boldogtalanságnak. A mai napig nem lehet tudni, hogy a tulaj szelleme kínozta-e a Martin, vagy a házassága zátonyra futása, de a házba azóta sem tette be senki a lábát.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i