Az emberevő hegy – Paula Welden eltűnése

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Az emberevő hegy – Paula Welden eltűnése

Statisztikák szerint országonként évente átlagosan 500–1000 ember tűnik el hirtelen és nyomtalanul. Nem kezdenek új életet és nem menekülnek a családjuk, vagy üldözőjük elől, egyszerűen csak eltűnnek.  Így történt Paula Weldennel is, aki egy számára végzetes túrán vett részt és világos nappal nyoma veszett.

Az eset 1946 decemberében történt, amikor is Paula egyedül vágott neki egy sokak által kedvelt turista útvonalnak. Minden szükséges eszközzel felszerelve utazott el a Sziklás – hegységhez. Az idő megfelelő volt, így számos ember választotta ugyanezt a helyet a kikapcsolódáshoz. Paula mögött egy fiatal házaspár sétált. A hegy lábától kilométereken át követték a fiatal lányt. A kanyarban azonban a pár elől eltűnt a lány.

Az ifjú pár beszámolt arról, hogy az első gondolatuk az volt, hogy a lány talán futni kezdett vagy csak lehagyta őket. Majd tovább sétálva egyre gyanúsabbnak találták, hogy nem látják Paulat. Ők is gyorsítottak lépteiken, de csak nem érték utol. Visszasiettek tehát arra a helyre, ahol szem elől tévesztették a túrázót. Félve, hogy talán a mélybe zuhant kihívták a rendőrséget és a mentőket.  Sajnos mivel sem a nevét, sem a pontos kinézetét nem tudták leírni, ezért ismeretlen lényként keresték Paulat napokig.

A keresés 14 nap után adták fel, mivel semmi nyomot nem találtak. Azóta is gyászolja családja a köddé vált Paulat.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy