Egy elátkozott fegyver szedi áldozatait Kanadában.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Egy elátkozott fegyver szedi áldozatait Kanadában.

Ez a történet, sajnos elég hiányosan , ám annál félelmetesen, kering az internet sötétebb oldalán. részletes leírást nem találtunk az esettel kapcsolatba, mindenesetre úgy gondoltuk, hogy pont a megmagyarázatlansága miatt kikerül oldalunkra. Félelmetes belegondolni, azokba a már olya sokat hallott történetekbe, melyekben elátkozott tárgyak kapnak főszerepet. Leggyakoribbak az elátkozott babák, amik már önmagukban egy félelmetes látványt tárnak elénk. Ebben az esetben is hasonlórol van szó, ám itt nem baba a főszereplő.

1994-ben Kanadában azon belül is Edmonton városában járunk. Dale egy a 40-es éveiben járó férfi, magányosan élt a város szélén. Egy a helyi piaci látogatása során, kihagyhatatlan árura bukkant. A férfinak állítólag voltak, alvilági kapcsolatai is , így könnyen és jutányos áron jutott hozzá egy nagyon régi forgótára pisztolyhoz. Az eladó még 3 töltényt is tudott neki adni, ám állítása szerint a fegyver már nem működőképes. Dale nem is használni akarta az eddig még soha nem látott fegyver fajtát, úgy gondolta jól mutat majd a falon.

Egy este azonban súlyos tragédia történt. Szakértők megállapították, hogy Dale a fegyver tisztítása közben balszerencsés módon fejbe lőtte vele magát. Az, hogy a töltények, hogyan is kerültek a pisztolyba kérdés.  Ha ez önmagában nem lenne elég furcsa és rémisztő, a pisztolyt vizsgálatra küldték , ahol a kutatók visszavezették, az eddig ismert tulajdonosait.

Az első feljegyzés egy család, ahol a férj megölte vele a család összes tagját majd magával is végzett. Ezután következett egy idős férfi, aki szintén fejbe lőtte vele magát. Következő tulajdonos sem járt jobban, annyi különbséggel, hogy szíven lőtte magát. Ekkor került, a piaci árushoz, aki egy ház lomtalanítása közben bukkant rá.

A fegyvert nem sikerült beazonosítani, sem azt , hogy hol készülhetett. Információk szerint megtekinthető egy kanadai múzeumban, mint elátkozott tárgy, ám erről nem találtunk feljegyzést, hogy pontosan hol.  Tényleg egy elátkozott tárgy lenne? Vagy furcsa véletlenek sorozata?

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének