Egy hajléktalan asszony, tett csodát Angliába. – A 14-es szám rejtélyes esete.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Egy hajléktalan asszony, tett csodát Angliába. – A 14-es szám rejtélyes esete.

2014-ben történt egy furcsa eset London városában. A már 20 éve a városban élő Bob Wood egy kisebb gyárban dolgozott és tengette minden napjait. Feleségével és 4 éves gyermekével élt, egy bérelt lakásba. Bob gyakran látott, szinte napi rendszerességgel munkahelyére menet, az utcán hajléktalanokat, akik különböző módszerekkel és taktikákkal próbáltak pénzhez jutni.

Egy őszi napon azonban megakadt a tekintete egy asszonyon, aki a fia fényképét szorongatta a kezében. Ő maga sem értette igazán de odalépett az asszonyhoz. Elmondása szerint olyan volt, mintha valami ismeretlen erő oda csalogatná. Elmondása szerint fiának szeretne az ünnepekre ajándékot venni, ám mivel munkanélküli így nincs rá pénze. Bob megsajnálva az ajándék teljes árát odaadta az asszonynak. Bob leírása szerint a nő elmosolyodott és rá nézett. A következő mondat hagyta el a száját. ,,Jól tudtam, hogy ön jó ember, így már biztosan tudom, hogy ennek így kell lennie”

Bob meglepődve vette észre, hogy az asszony egy cetlit nyújt át neki, amin egy 14-es szám szerepelt. Ekkor az ismeretlen asszony hirtelen elviharzott. Pár nap múlva Bob észrevette, hogy a 14-es szám mindenhol körülveszi és behálózza életét. Furcsa módon a férfi 14.-én született, 14:00-kor.

Bob hihetetlen módon egy szerencsejátékban megjátszotta a 14-es számot ahol elég tetemes összeget nyert. Az összeg kerekítve 140000 GBP volt.  Legelső gondolata volt, hogy felkeresse az asszonyt de több hetes kutatás után sem találta. mintha felszívódott volna.

Furcsa még, hogy a nyeremény után a családjával elköltöztek Birmingham városába, azon belül is mint utólag kiderült a B14-es körzetbe.

Bob állítása szerint minden hónapba vissza utazik arra a furcsa helyszínre, ahol a rejtélyes esemény lejátszódott, hátha megtalálja az asszonyt és segíteni tud rajta, nem utolsó sorban pedig megkérdezze tőle, hogy mi is volt és hogy is volt ez az egész….. Vajon lehet egy furcsa véletlen? Vagy az asszony valami féle megmagyarázhatatlan erő birtokában volt?

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének