Az elátkozott Joliet baba.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A családi örökség négy generáción keresztül keserítette meg a nők életét, ugyanis a baba eredeti tulajdonosa éppen a második gyermekével volt várandós, amikor egy rosszakarója neki ajándékozta a játékot.

A kisfiú egészségesen jött a világra, de három nappal később, rejtélyes körülmények között, meghalt. Joliet tulajdonosa a tragédia után minden éjszaka egy kisfiú sírását hallotta, majd egy idő után rádöbbent, hogy a baba adja ki a hangokat.

A tulajdonos nem dobta ki az ördögi tárgyat, hanem azt megörökölte a nő lánya, aki két gyereket szült, ám a fia pár nappal a születése után meghalt. Innentől kezd, ahogy az anyja, úgy ő is fiúgyermek sírását hallotta éjszakánként, ám ő nem egy, hanem két pityergésre kapta fel a fejét.

Joliet ez után az unokához, Anne-hez került, akinek szintén két gyereke született, de a fia három nappal később meghalt. Anne három fiú sírását hallotta, ha leszállt az éj.

Anne meg akart szabadulni az átkozott játéktól, de annak ellenére se tudott, hogy tisztában volt azzal, hogy a lánya fogja megörökölni, tehát ő is el fogja veszíteni a fiát.

Joliet amellett, hogy sírt, sokszor sikoltozott, kuncogott. A legrémisztőbb az egészben az, hogy mindezt csak a család nőtagjai hallották, ezért senki se hitte el nekik, hogy milyen helyzetben vannak.

(bizzarium, hir.ma)

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
Kovács Roland

Rejtélyes alakot fényképeztek egy szekrényben.

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk, amire jó példa a ,,rejtélyes alakot fényképeztek” című eset! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami

Bizonyított
H.

Kék Hold lesz halloween éjjelén

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen kékbe öltözik a Földünket kísérő égitest, de azért ritka jelenségre kerül sor az év legfélelmetesebb éjjelén. A cikkből

Bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Reinkarnáció – Létezik vagy sem?

A reinkarnáció fogalma Filozófiai vagy vallási fogalom, melynek fő tanítása, hogy az élőlények lelke a fizikai test halála után egy másik testbe vándorol, azaz újjászületik,