A boszorkány halálos szerelme.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A boszorkány halálos szerelme.

1991Április 18-án egy férfira találtak holtan a saját kádjában Észak-Brooklynban, (Északi 152. kerület 1300-as blokkjában (New York ) ),miután barátnője aggódva értesítette a helyi hatóságot. A férfi teljesen fel volt öltözve. A kádban víz nem volt. Idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak a helyszínelés során. A törvényszéki boncolás megállapította, hogy a halál kiváltó oka ,akut szívizomgyulladás okozta szívroham és szívelégtelenség. Ez harmincöt éves korban, nem ritka eset manapság. Sem saját sem családja kórelőzményeiben nem találtak szívbetegségre utaló hajlamot. De előfordul az ilyesmi a stresszes világunkban . Ami azonban rejtélyessé teszi a halálesetet az a tíz gyertyacsonk, a számtalan feszület és sóval felrajzolt okkult szimbólumok, amiket a lakásban találtak. És nem elhanyagolható, a tény, hogy egy héttel a halála előtt már tudta, hogy meg fog halni.

A holttest mellett saját kézzel írt leveleket találtak, amikből elég bizarr történet bontakozott ki.  A férfi a Muzak nevű vállalatnak dolgozott. Ő írta a liftekben folyamatosan szóló zenét. Rajongott az ősi Egyiptom zenei világáért. Egy hónappal a halála előtt San Franciscóba kellett utaznia üzleti ügyben. Itt találkozott egy fiatal lánnyal, aki az egyiptomi zene szakértőjeként és boszorkányként mutatkozott be. A férfi nem hitt a boszorkányságban. Megismerkedtek, de a nő romantikus közeledését a férfi elutasította.

Miután hazatért otthonába a barátai állítása szerint valami nagyon félrebillent az addig racionális férfi életében. Az egyik barátja azt vallotta a rendőrségnek, hogy Christopher üzenetet hagyott neki egy héttel a halála előtt, amiben arra panaszkodott, hogy a nő biztosan megátkozta. Attól tartott, hogy a boszorkány éjjelente meglátogatja. Egy reggel úgy ébredt, hogy az ujjvégein vágásnyomokat talált.

Okkult témájú könyveket vásárolt, és a bennük olvasott rontás elleni rituálékat próbálta megvalósítani, hogy megvédhesse magát.  De nem járt sikerrel, mert továbbra is zúzódásokkal a testén ébredt reggelente és árnyakat látott mozogni a lakásában.

A barátai szerint hotelbe akart menekülni és felbérelni valakit, aki majd képes lesz felvenni a harcot a boszorkány mágiájával.

De erre már nem kerülhetett sor, 1991 áprilisában a fürdőkádjában találták meg a testét. Szívroham végzett vele. Genetikailag nem volt hajlamos az érrendszeri problémákra. Teljesen egészséges volt, soha nem ivott, nem dohányzott vagy fogyasztott kábítószert. Az egy hónap alatt bekövetkezett vélt vagy valós történések viszont kikezdték az idegeit, így a feltételezések szerint halálra rémülhetett.

(community.seattletimes.nwsource.com,May 4, 1991AP: Times Staff)

)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy