Rejtélyes ,,lyuk” a földben – Mel lyuk

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes ,,lyuk” a földben – Mel lyuk

Wshington államban létezik egy helyi legenda, miszerint Ellensburg település közelében egy „feneketlen gödör” található. 1987. február 21-én Mel Waters, az egyik közeli farm tulajdonosa egy rádióműsorban azt állította, hogy a lyuk valóban létezik, és megpróbálta lemérni egy 24 kilométer hosszú kábellel, de nem érte el vele az alját.

A kút mélysége nem az egyetlen meglepő dolog, Mel azt állította, hogy az egyik szomszédja egyszer beledobta az elpusztult kutyája holttestét, ami néhány nap múlva újraéledt, mintha mi sem történt volna.

A mai napig sem tudja senki, hogy hol található ez a hely. Egyes források azt állítják, hogy soha nem is létezett Mel Waters nevű személy, mások azt állítják, hogy a kormány átvette a földet, mivel valószínűleg földönkívüli jelenség okozhatta annak létrejöttét. (liked)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy