Texas rejtélyes esetei.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Texas Állam talán az egyik legismertebb amerikai állam világszerte. De nem csak a Cowboy-ok és a Nasa miatt érdekes ez a terület. Jó néhány rejtély is lappang itt.

Houston UFO-jelenések, 2014
2014. augusztus 11-én hatalmas viharok voltak Houston területén, ahol többen is egy ismeretlen, repülő tárgyat fedeztek fel. Sokan fényképeket és videókat is készítettek az eseményről. A magyarázatok a visszatükröződő utcai lámpáktól a NASA kísérletekig terjednek. Már azóta majdnem két év telt el, de senki sem látott ehhez foghatót.

A szolgalány gyilkosa
1884 decemberétől 1885 decemberééig Austinban egy brutális sorozatgyilkos tevékenykedett, aki álmukban csapott le az emberekre. A mániákus gyilkos kirángatta az embereket ágyukból, majd megcsonkította, később meggyilkolta őket. Hét nőt és egy férfit gyilkolt meg, hat nő és két férfi túlélte a támadást. Három évvel később Hasfelmetsző Jack kezdett London keleti részén tevékenykedni. Sokan úgy gondolják, hogy a két gyilkos ugyanaz a személy.

A lubbocki fények rejtélye
Rengeteg UFO-kutató szerint a lubbocki fények az első igazi UFO-jelenség volt az Egyesül Államokban. A különleges jelenség V-alakú fényeket jelentett, amelyeket 1951-ben fedeztek fel. A jelenséget több fényképen is megörökítették. 65 évvel később a fényeket továbbra is rejtély övezi.

Levelland UFO ügy
Hat évvel a lubbocki fények után egy szomszédos városban, Levellandban újabb érdekes események történtek. 1957 novemberében többen tojásalakú tárgyat láttak az égen, miközben kocsijukat vezették. Sokan úgy gondolják, hogy a jelenségeket gömbvillámok okozták.

A jégkockás gyilkosságok
Houston egyik legfurcsább gyilkossága 1965-ben esett meg. Július 23-án a rendőrség belépett Fred és Edwina Rogers otthonába, miután azok nem nyitottak ajtót hosszú ideig senkinek. A hűtőben megtalálták a házaspár maradványait. A pár fiát, Charlest sehol sem találták, pedig akkoriban ő is a szüleivel lakott. Úgy gondolták, hogy ő felelős szülei haláláért. Azonban a rejtélyt sosem oldották meg.

(GhostDiaries,Bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy