Videóra vette a paranormális éjszakai jelenséget a hálószobájába a fiatal lány!

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Videóra vette a paranormális éjszakai jelenséget a hálószobájába a fiatal lány!

Vajon tényleg kísértet jár a fiatal lány hálószobájában? Mindenesetre egészen hátborzongató a látvány, amint az éjszaka kellős közepén váratlanul kinyílik a hálószoba ajtaja, majd valami vagy valaki lehúzza a lány takaróját. A különös árnyék  elsuhan a szekrény előtt. Majd újra és újra felbukkan.

A Chicagóban élő Iris webkamerája rögzítette a szellemjárást. A lány megrémülve ül az ágyán, és próbálja megfejteni, mégis mi történhet a lakásban. Amíg ég a lámpa, a szellem megbújik, a villanyoltást követően aztán ismét akcióba lép. Pontosan látható a videóban, ahogyan a kísértet árnyéka elsuhan.

Iris kezébe veszi a telefonját, tárcsáz valamilyen számot, feltételezzük, hogy a szellemirtókat hívja. Hogy aznap éjjel semmit sem aludt, az egészen biztos. De mégis, ki tudna nyugodt álomba szenderülni, ha kísértet járja a lakását? (nlc.hu)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy