A halott szelleme és a furcsa halálesetek egy bizarr hajón – Queen Mary

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A halott szelleme és a furcsa halálesetek egy bizarr hajón – Queen Mary

A Queen Mary talán a leghíresebb óceánjáró hajó, amely a II. világháború idejében élte legtevékenyebb napjait. A hajó kolosszális méreteivel és praktikus kialakításával az 1950-es évek  legelképesztőbb ember alkotta közlekedőeszköze volt.  A világháború alatt a csapotok és az eszközök szállítását látta el, majd a háború lezajlása után személyszállítóvá avanzsált.

Mint minden hajónak, a Queen Marynek is megvan a maga hátborzongató múltja. A háború során százak vesztették életüket a hajón vagy a hajó környezetében. Ennek tudatában sokan féltek az óceánjáróval utazni. Egy fiatal szerelmes pár azonban mindennek tudatában örömmel vettek részt egy kellemes hajóúton. 2001 decemberében Kelly Ryann Dorrel 23 métert zuhant a Queen Mary fedélzetéről a jeges vízbe. Szerelme minden erejét beleadva próbálta megmenteni párja életét, így utána ugrott és kimentette a fuldokló lányt.  Ennek ellenére a lány életét vesztette, további 49 emberrel együtt, aki szintén a hajón nyaralás közben vesztették életüket.

Ha ez még nem lenne elég, sok dolgozója a hajónak arról számolt be, hogy a halottak szellemeit gyakran észlelik. A Queen Mary egy csaposa azt állította, hogy a vendégek és ők is láttak néhány érdekes jelenséget, felkapcsolódó lámpákat, maguktól bekapcsoló gépeket. A fiatal hölgy azt is elmesélte, hogy egy alkalommal egy médium is utazott a hajón. A pultnál italozott amikor megszólalt: „ Ki az ott mögötted? Nagyon gondterhesnek tűnik. „  A pultos megfordult, hogy megnézze kire is gondolt a hölgy, de mire visszafordult a médium is eltűnt. Sajnos soha nem derült ki, hogy kit láthatott a hölgy.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy