Nem érkezett magyarázat a Japánban észlelt UFO észlelésről.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Nem érkezett magyarázat a Japánban észlelt UFO észlelésről.

A Japán Szendai városa is híressé vált az UFO kutatók számára június 17.-én 2020-ban. Sok helyről érkeznek bejelentések azonosítatlan repülő tárgyakról, ám 90%-ukról kiderül , hogy mi is az valójában. Egy meteorológiai ballon, meteor, vagy csak egy repülőgép.

Sok ember volt szemtanúja a jelenségnek a városka felett. Egyre több ember szegezte a tekintetét az égre , találgatva, mi is lehet az ismeretlen dolog, ami ott lebegett és fénylett felettük. Hosszú percek után az objektum megindult az óceán fele majd eltűnt az emberi szemek elől.  Nem kellett sok időnek eltelni, hamarosan jöttek is az ésszerű tudományos magyarázatok. Egy ufo kutató csapat rögtön meteorológiai ballonra gyanakodott, ám nyomozásukból kiderült, hogy nem tartózkodott arra semmi féle meteorológiai eszköz és arról sem tudnak, hogy valamelyik esetleg ,,elbolyongott” volna….

Voltak akik természeti képződményként tudják be, de hogy pontosan milyennek arra senki nem tudott magyarázattal szolgálni. Több beszámoló szerint mintha 2 propellert is láttak volna ráerősítve , de ez nem megerősített információ.
Az ügyön jelenleg is több UFO kutató, de még a tudomány emberei is dolgoznak. Természetesen az esetről videó is készült , amin láthatjuk az eddig még meg nem magyarázott objektumot.
Nincs kizárva azonban az sem, hogy valaki egy házilag készített kütyüt küldött az űrbe, ha a reális magyarázatát keressük a dolognak. Ám ott a B oldal is, miszerint egy eddig nem ismert létformát láthattunk.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i