6 félelmetes és megtörtént dolog, amit gyerekek mondtak.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

6 félelmetes és megtörtént dolog, amit gyerekek mondtak.

1. Lefekvés előtt a vízforraló magától bekapcsolt. Másnap reggel a fiam ezt mondta: “Sajnálom, anya, de Alfie néha nagyon rossz, csak meg szeretett volna győződni arról, hogy alszol-e, mielőtt játszani megy.”

2. Amikor a lányom hároméves volt, akkor volt egy képzeletbeli barátja, Victoria. Teljesen hétköznapi dolgokat csináltak, játszottak együtt, beszélgettek.  De költözés előtt a lányom megszólalt: “Victoria tudni akarja, hogy ő miért nem jöhet?” Elmondtam neki, hogy lehet azért akar maradni, mert játszik majd az új gyerekekkel. A lányom rám nézett és így válaszolt: “Victoria azt hiszi, hogy azért nem jöhet, mert túl csúnya a lyuktól a fején.”

3. Amikor már majdnem teljesen elkészültünk, hogy elköltözzünk egy másik országba, akkor a fiam nagyon bánatos lett. Elmondta, hogy mindenki hiányozni fog neki, de leginkább George. “George? Ő az új barátod az iskolában?” “Nem, ő az a férfi, aki kimászik az ágyam alól éjjelente.”

4. Az unokahúgomra vigyáztam. A nővéreméknek nagy háza volt egy széles terasszal. Akkoriban még csak fák és a vadon volt az új ház előtt. Az unokahúgom közelebb ment az ablakhoz, kifelé bámult anélkül, hogy megmozdult volna. Hívtam, hogy játszunk együtt, mire ezt mondta: “Látod őket, Maggie néni?” “Kiket, drágám?” “Az embereket, az embereket, akik a fákról lógnak.”

5. Megpusziltam a férjemet a lányom előtt, hirtelen ezt mondta: “Karina azt mondta, hogy nem csókolhatod meg! Megöl, hogyha nem hagyod abba, mert apa hozzá tartozik!”. Riadtam néztem a férjemre, aki elmondta, hogy az exe meghalt, és Karinának hívták.

6. Amikor még gyerek voltam, akkor egy régi házba mentünk, ahol kiárusítást tartottak. Az anyukám nézelődött, megkért engem, hogy üljek le, és várjam meg. Mellettem egy néni árult kristályból készített dolgokat. Vele beszélgettem. Amikor anya visszaért, megkérdezte, kivel beszélek. Akkor már nem láttam a nénit, de megtaláltam őt egy festményen ábrázolva. A ház tulajdonosa odajött hozzánk, és elmondta, hogy az a nő már meghalt, aki a festményen van, éppen emiatt tartják a kiárusítást.

forrás: GhostDiaries ( Bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
Kovács Roland

Rejtélyes alakot fényképeztek egy szekrényben.

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk, amire jó példa a ,,rejtélyes alakot fényképeztek” című eset! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami

Bizonyított
H.

Kék Hold lesz halloween éjjelén

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen kékbe öltözik a Földünket kísérő égitest, de azért ritka jelenségre kerül sor az év legfélelmetesebb éjjelén. A cikkből

Bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Reinkarnáció – Létezik vagy sem?

A reinkarnáció fogalma Filozófiai vagy vallási fogalom, melynek fő tanítása, hogy az élőlények lelke a fizikai test halála után egy másik testbe vándorol, azaz újjászületik,