Paranormális dolgokat rögzítettek a kamerák egy közép iskolában.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Paranormális dolgokat rögzítettek a kamerák egy közép iskolában.

Egy írországi iskolában a biztonsági kamerák természetfeletti jelenséget vettek filmre.

Nem elég, hogy a diákok az általános dolgok miatt stresszelnek, egy írországi középiskolában most már amiatt is aggódhatnak, hogy szellemek járnak közöttük.

A biztonsági kamerák 2017.10.01-én hajnali háromkor felvételre vettek egy igazán feldühödött szellemet, aki rongálja az iskola berendezési tárgyait.

Az bejárati ajtókat csapkodja, a szekrények ajtaját nyitogatja, valamint a szekrény tartalmát borítja ki a földre.

Az igazgató szerint ez nem az első eset, hogy az iskolában valaki természetfeletti jelenséget észlel. Tanulók sírást hallottak kijönni egy fürdőből, amikor nem volt senki bent. Egy másik esetben éjszaka, az iskola előtt elsétálva látták, hogy a fények ki- és be kapcsolódnak az épületben. A jelenségekre azonban mai napig nem tud senki magyarázatot adni. (petofilive.hu,HelloGiggels)

Információink szerint Az iskola igazgatója Aaron Wolfe több hírt is hallott, hogy a videót , illetve a rajta látható felvételt egyes diákok rendezték, ám később ez megbukott. A magukra vállaló diákok a hírnév érdekében próbálták meg elhitetni, hogy ők készítették a tárgyak mozgatását.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,