Furcsa erők munkálkodnak egy magyarországi elhagyatott házban.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Furcsa erők munkálkodnak egy magyarországi elhagyatott házban.

Nem szokványos videóra leltünk. Mint sokan tudjátok már, olykor-olykor bizony az internet sötétebb oldalán is kutakodunk ahol azért jönnek az ijesztő videók és képi anyagok. Sajnos sok anyag, túl durva lenne ,így csak is olyan esetek kerülnek ki, amelyek a társadalom számára is elfogathatók. Most egy nagyon furcsa, érdekes és egyben ijesztő videót találtunk. Ezt sehol máshol nem leltük az úgymond felszíni interneten. Pontosan ezért is hátborzongató. Miért nem került fel a nyilvánosság elé? Miért csak ott lehet megtekinteni?

A videót feltöltöttük youtube csatornánkra. Feliratoztuk és közzé tettük.
A videóban egyébként sok akció jelenet nem történik, sokkal inkább a kicsi, ám megmagyarázatlan dolgok. Nem tudjuk a videó meddig lesz megtekinthető vagy meddig engedélyezik. Bízunk benne, hogy maradhat és mindenki aki csak szeretné meg tudja nézni.

A videóban 1 embert láthatunk , ahogy kamerázik és bemegy egy elhagyatott házba. Mivel sok bejelentést hallott, hogy a házból furcsa zajokat hallanak a járókelők, úgy gondolta betér oda és felveszi amit lát és tapasztal. Nos nem is szeretnénk többet elárulni, tekintsétek meg a videót és döntsétek el mit vagy miket látunk!

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i