Játékbaba riogatja Szingapúr lakosságát. Démon szállta meg.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Játékbaba riogatja Szingapúr lakosságát. Démon szállta meg.

Szingapúr lakossága rettegésben él egy játékbaba miatt. Az egész azzal kezdődött, hogy felfedeztek egy elhagyott babát egy forgalmas út egyik oldalán. 

A játékbaba borzalmasan félelmetes, elég egy pillantást vetnünk a fotókra. Ruhájára arab betűkkel írtak valamit, szeme be volt kötve. Állítólag a szemfedő segít abban, hogy a babában maradjon a démon. De, hogyha leszeded róla, akkor az átok felébred és a baba házáig fog követni téged.

A babáról készült képeket először Redditre töltötték fel, így később internetes szenzációvá vált. Állítólag a baba képes helyet változtatni és néha női hangon megszólalni is. Eredeti gazdája meg akart szabadulni tőle, ezért is takarta le a szemét. De veszélyes, hiszen az átok tovább szállhat arra, aki tudatlanul leveszi a baba szeméről a kötést. Az internetes felhasználók különböző formában kommentálták az eseményeket. Néhányan szkeptikusak voltak, mások viszont tanácsokat adtak arra vonatkozóan, hogyan is kell megsemmisíteni a babát.

elátkozott játékbaba
elátkozott játékbaba

Az extrém reakciók után a képeket feltöltő felhasználó is válaszolt, elmondta, hogy nem kell komolyan venni az eseményeket, hiszen semmi bizonyíték nincs arra, hogy a babát tényleg megszállta volna valami.

A baba tartózkodási helye most nem ismert, azonban pár bizarr eseményt összekapcsoltak vele. Egy furcsa öngyilkosság és egy gyilkosság is történt, de a legtöbben úgy gondolják, hogy ez csak a véletlen műve.

forrás: OddityCentral, bizzarium.com

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy