Videón, ahogy barlangászás közben megtámadta egy szellem a férfit?

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Videón, ahogy barlangászás közben megtámadta egy szellem a férfit?

A 33 éves Tony Ferguson egy dél-wales-i területen található barlangot szeretett volna felfedezni, mire egyszer csak egy ködszerű lény elkezdett sebesen közeledni felé, majd átment a férfin, aki ezután azt hitte, azonnal elájul. Ferguson azonnal megbánta, hogy egyedül bemerészkedett a barlangba, és inkább menekülőre fogta, miközben a lényt látta beleszállni a barlang falába.

A férfit főként azért izgatta ez a barlang, mert számtalan olyan paranormális tevékenységről hallott, ami pontosan itt történt, ám bizonyítékot sosem találtak egyik állításra sem. Ferguson ennek hatására kezdett el komolyabban nyomozni, és emiatt is készült a kísérteties videó.

Az amatőr szellemvadász szerint a felvétel intő jelként szolgál mindazok számára, akik egymaguk indulnának paranormális jelenségek után kutatni.

– Sokan jöttek nekem azzal, hogy paranormális dolgok történnek ebben a barlangban, de egyikük sem tudott mutatni egy videót vagy fotót sem, ezért döntöttem úgy, hogy én magam nézek utána. Amint besétáltam a barlangba, éreztem, hogy valami követ. Azután láttam meg, hogy egy ködös alak tart felém. Miután ez az alak átsuhant rajtam, szörnyű kimerültséget éreztem, komolyan azt hittem, hogy azonnal összeesek. Ekkor eldöntöttem, hogy el kell húznom a francba, mire a szellem eltűnt a barlang falán – mesélte Ferguson.

A férfi az eset hatására minden kalandvágyó szellemvadászt figyelmeztet, hogy tapasztalata szerint nagyon könnyű felbosszantani a kósza lelkeket, ezért legyenek óvatosak minden felfedezésük során, illetve azt is kéri, hogy egyedül senki ne keljen útra.

(via Storytender) (borsonline)

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
Kovács Roland

Rejtélyes alakot fényképeztek egy szekrényben.

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk, amire jó példa a ,,rejtélyes alakot fényképeztek” című eset! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami

Bizonyított
H.

Kék Hold lesz halloween éjjelén

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen kékbe öltözik a Földünket kísérő égitest, de azért ritka jelenségre kerül sor az év legfélelmetesebb éjjelén. A cikkből

Bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Reinkarnáció – Létezik vagy sem?

A reinkarnáció fogalma Filozófiai vagy vallási fogalom, melynek fő tanítása, hogy az élőlények lelke a fizikai test halála után egy másik testbe vándorol, azaz újjászületik,