A kisfiú megálmodhatta a rejtélyes tolvajt.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A kisfiú megálmodhatta a rejtélyes tolvajt.

Cardiff városában egy nem átlagos esetre bukkantunk ugyan is , 2009-ben agy angol kisfiú mozgatta meg az emberek fantáziáját, aki megálmodott egy rejtélyes tolvaj – t. Mex az akkor 8 éves kisfiú egy Június este sírva rohant édesanyjához. Rossz álomra hivatkozva, aznap este a kisfiú szüleivel aludt. Elmesélte, hogy elaludt és azt álmodta, hogy egy gonosz ember néző őt a szekrényén keresztül. Természetesen szülei megmutatták neki, hogy bizony nincs is ott senki és csak rossz álom volt az egész. Másnap a család nyaralni indult pár napra egy kis kikapcsolódás gyanánt. Mex az út alatt lerajzolta, milyennek látta azt a különös embert.

Fekete kapucnis pulcsiba volt és fekete nadrágot viselt. Lerajzolta, hogy az illető lábán nem volt cipő, sem zokni. Szüle egy jót kacagtak rajta és már Mex is csak mosolygott. Pár nap múlva a család hazatért, ám nem volt minden olyan mint amilyennek hagyták. Már a garázs előtt észrevették, hogy a bejárati ajtó be van törve. Azonnal értesítették a rendőrséget. Később derült csak ki, hogy aki betört nem vitt el semmit a házból. Legalább is ezt hitte mindenki, míg a gyerekszobába a szekrényt ki nem nyitották. Az összes kabát és ruhanemű érintetlen volt, kivéve a 8 pár azaz 16 darab gyermek cipőt.

A család azóta is értetlenül áll az eset előtt, hisz ki az , aki betör egy házba és csak a gyermek cipőket lopja el, ráadásul mindegyiket. A szülők azóta a történetet úgy emlegetik, hogy Mex egy olyas valamit látott, ami akár hogy is, de természetfeletti és az emberiség jelenleg nem tud rá magyarázatot adni.

Információk szerint a mai napig nem került elő a rejtélyes tolvaj, ám a család több kamerával és riasztóval is felszerelte a házat.  Döntsétek el, van-e összefüggés a 2 dolog közt!

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket