Különös objektum jelent meg Törökország felett! (Eredeti képpel)

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Különös objektum jelent meg Törökország felett! (Eredeti képpel)

Az alábbi képeket Törökország felett készítették – 2018.áprilisában. A szemtanúk szerint a tárgy néhány másodpercig egy helyben lebegett, majd egy szempillantás alatt elsuhant. (Fenyorveny.hu)

Egyes beszámolók szerint a furcsa tárgy olyan volt mintha nagyon gyorsan egyhelyben forgott volna, majd a hirtelen megállás után suhant el. Több ember is megrémült. Egy Törökországi UFO kutató szerint kizárt dolog, hogy valamiféle katonai kísérletnek lettek volna szemtanúi. Az eset azóta nem ismétlődött meg a helyszínen. Vajon mi lehetett a különös tárgy?

Többen meteorológiai ballonnak állítják be az esetet. De akkor hogyan jött létre a furcsa mozgása? A legfontosabb kérdés pedig , hogy hova tűnt szempillantás alatt?

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,