Halott nagymamája hívta fel lányát Berlinben.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Halott nagymamája hívta fel lányát Berlinben.

Greta a Berlinben élő 29ö éves nő nem mindennapi élménnyel gazdagodhatott 2015-ben.
Na jó az élmény kifejezés kicsit erős. Történt ugyan is, hogy sajnálatos módon az egyedül élő mamája agyvérzésben meghalt. A lány minden nap felhívta nagymamáját telefonon. Minden nap beszéltek legalább 20-25 percet. Egy délután Greta azonban hiába hívta , nem érkezett válasz. Este 6 óra körül azonban jött a telefon a nagymamától.

A telefont felvéve azonban a lány csak nagyon halk suttogást és ahogy mondta süvítést hallott. Azonnal át is sietett nagymamájához, és csak odaérve látta a szörnyű esetet. Az idős nő halottan ült a kanapéján.

Az esetet Greta csak akkor írta le, miután furcsa dolgok derültek ki. Kiderült, hogy nagymamája aznap kora reggel halt meg. El sem tudjuk képzelni mit érezhetett a lány mikor ezt megtudta. Ennek következtében kinyomoztatta, hogy valóban jött – e hívás  telefonjáról és ha igen, hogy történhetett.

Kiderült, hogy a hívás valóban bekövetkezett. Kérdés tehát, hogy, hogyan is lehetséges az, hogy a reggel meghalt nagymama este 6 órakor intézett egy kimenő hívást az unokájának?

Greta több hatósági szervezethez is fordult segítségért, ám senki nem kívánt foglalkozni az üggyel. Ami még kiderült, hogy a nagymamája a kanapén ült és nem volt nála a telefonja. Greta elmondta,  minden bizonnyal a konyhájában volt ahol mindig tartani szokta.

A telefon társaságtól azt az információt kapta, hogy valamiféle zavar lehetett a rendszerbe és ez okozhatta a téves hívást. Természetesen ezt is elég nehéz elképzelni.

Mi lehetett a pontos ok? Hogy történhetett ez az egész? Kérdések, melyekre talán soha nem tudjuk meg a helyes választ. (Forrás: G.Edward)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket