Paranormális jelenség kergette el az otthonukból a családot.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Paranormális jelenség kergette el az otthonukból a családot.

Olvasónktól kaptuk ( Név nélküli)

Nemrég költöztünk új családi házunkba. Használtan vettük, áron alul hogy úgy mondjam. Győr környékén van egy csendes kis faluban. Jelenleg párommal élek és 2 éves kisfiammal. Az utóbbi időben viszont gondolkozunk a tovaköltözésen. Hogy miért? Nos ezért…

Soha se én se párom nem hittünk a paranormális dolgokban. Egyszer egyik este a kisfiam, aki még velünk alszik a kiságyába, sírva mutogat az ajtó fele. Szinte remegett a félelemtől. Nagy nehezen lenyugtattuk. Az éjjel közepén azonban valaki eszeveszettül dörömbölt az ajtón. Megijedtünk, hisz ki akarna valamit is éjjel 2 órakor. Ami ezután történt, arra soha nem találtunk magyarázatot. Párommal odamentünk az ajtóhoz. Én mögé bújtam, ő pedig elfordította a kulcsot, nyitáshoz készülve. A dörömbölés még ekkor is tartott. Hirtelen kinyitotta ajtót, de nem állt ott senki.

Persze gondolhatjátok,k hogy valaki szórakozott és hirtelen elfutott, de ha ott lettetek volna és átéltétek volna tudnátok, hogy ez fizikailag képtelenség mert szinte még akkor is zörömbölés volt mikor az ajtó már szinte teljesen kinyílt. Ilyen nincs.!

Az eset még egyszer is megismétlődött és ekkor döntöttünk úgy, hogy egy, a bejárati ajtóra néző kamerát szerelünk fel. Az eset ismét megismétlődött, ám ami a felvételen volt, arra nincs magyarázat. Ugyanis a felvételen semmi nem látható az ajtónál…Szó szerint semmi! A napokban költözünk új szép kis családi házunkba messze a helyszíntől. Igen, csak ezért!

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket