1947 óta nyitott akta Elisabeth esete.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

1947 óta nyitott akta Elisabeth esete.

Elisabeth Short halála a  legrégebbi megoldatlan rejtély Los Angeles történelmében. A lányt egy városi parkban ölték meg brutális módon (kiskorú olvasóink miatt nem részletezzük). Az eset 1947-ben történt és azóta is egy nyitott kis akta a rendőrségen. Se nyom, se szemtanú. A nyomozást vezetők azt állították, hogy ha nem tudnák, hogy ez kizárt, azt mondanák, hogy a lány saját magát ölte meg. Ez természetesen lehetetlen. 

A furcsaág sorozat az ügybe azonban nem sokkal a gyilkosság után kezdődött. Az a hihetetlen dolog történt ugyan is, hogy 60-nál is több ember jelentkezett, hogy ő végzett Elisabethel. Érthetetlen, hogy sok embert miért vonzott az, hogy a börtönt is bevállalva, magára vállalja az ügyet.  A nyomozók fáradságos munkával ugyan de 25 főre szűkítették a lehetséges gyanúsítottakat. A 25 embernek ha csak egy halvány szál is de köze volt a lányhoz…Ha csak ismeretség által is, vagy csak egyszer már beszéltek vele életükbe. A 25 gyanúsítottat kivizsgálva azonban arra jutottak, hogy egyikük sem lehetett a gyilkos.

Azóta sem történt semmi előreugrás az ügyben. Információk szerint foglalkozik vele egy kisebb csoport a mai napig, ám nagy a valószínűsége , hogy a gyilkos kiléte örök rejtély marad. Az eset egyébként a Fekete Dália nevet kapta.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Tatzelwurm

Tatzelwurm – Az Alpok titokzatos állata Az Alpok Európa egyik legnagyobb hegylánca. A magasra nyúló, hólepte  csúcsai és a köztük húzódó mély völgyek impozáns látványt

Nem bizonyított
H.

14 rémisztő történet azoktól akik átélték.

Tizennégy rémisztő sztori, amiről az interneten meséltek. A paranormális jelenségekről nem szívesen beszélünk, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy mit láttunk, vagy attól tartunk, hogy