Owen Parfitt – a köddé vált férfi.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Owen Parfitt – a köddé vált férfi.

Owen Parfitt szörnyű kínszenvedéseken ment keresztül, ami már önmagában megkeserítette ő és családja életét, de ami a majdnem végzetes balesete után történt felforgatta a család életét. Owen 16 évesen katonának ált, ahogy 1950-ben az szokás volt. A katona évei szempillantás alatt elrepültek, így 5 év után haza indult családjához és menyasszonyához. A legborzasztóbb dolog ekkor következett be.

A katonákat szállító kisbusz felborult és Owen kivételével mindenki belehalt a balesetbe.  Túlélőként nem tudott a férfi örülni az életének, hiszen szörnyű fájdalmai voltak és mozdulni sem  bírt.  A férfi örökre lebénult és tolószékbe kényszerült.  Hazaérve menyasszonya a sérüléseitől eltekintve is szerette és csak boldogságának kulcsát kereste.  A férfi minden napot fájdalmak között töltött és szeretett asszonyának minden nap elmondta, hogy egy szép napon újra lesz ereje felállni a székéből.

Az asszony támogatta és bátorította a férjét minden nap, mígnem elérkezett egy újabb végzetes balesett napja.  Juliet a boltba indult, hogy férje kedvére tegyen és süteményt készíthessen neki. Amint sietett át a zebrán a nőt egy részeg sofőr halálra gázolta. Owen végleg magára maradt csak a fájdalom volt minden nap társa. 

A katona nővéréhez költözött, mivel már nem volt képes magáról gondoskodni. A nővére Alise gondját viselte és támogatta. Bízott benne, hogy férfinek igaza lesz és egyszer valóban képes lesz újra felállni a tolószékből. Egy júniusi nap, évekkel később Owen és nővére kint ültek a kertben és az égboltban gyönyörködtek. Alise bement, hogy teát hozzon öccsének, de amikor visszatért hihetetlen dolgot látott.

Owen eltűnt. Alise soha többé nem látta testvérét. A rendőrség és médiumok sem tudtak Alisenek segítséget nyújtani. Senki nem találta nyomát a meggyötört katonának soha többé,csak tolószéke maradt hátra.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket